Dispenser

Dispensere

Dispensere spiller en vigtig rolle i detailhandel, sundhedsvæsen, fødevareindustrien, laboratorier, og produktionsanlæg. En dispenser er fx uundværlig på ethvert toilet, der har mange brugere i løbet af en dag, såsom i et storcenter eller på en arbejdsplads. Hos Clean Management finder du derfor et bredt udvalg af smarte og praktiske dispensere, der kan indeholde alt fra håndsprit til håndklædeark. I sortimentet finder du mange forskellige modeller af dispensere – herunder berøringsfrie dispensere, som giver optimal hygiejne. Dispenserne kommer ligeledes i mange forskellige designs, der alle har det til fælles, at de skaber et gennemført og eksklusivt miljø, så du kan efterlade brugerne med et godt indtryk. Se udvalget herunder og find den dispenser, der passer til dine behov.

35 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af dispensere

Vores sortiment inkluderer et væld af forskellige dispensere med mange forskellige funktioner, så du kan finde noget til præcis dine behov. Vi forhandler bl.a. berøringsfrie og elektriske sæbedispensere til både håndsæbe og hånddesinfektion, som er gode at have på offentlige toiletter, i detailbutikker eller på sygehusene. Med denne type dispenser er du med til at opretholde en god hygiejne i dine omgivelser.

En dispenser er også ideel at have, hvis du ønsker at minimere spild af produkter. En dispenser hjælper nemlig på korrekt dosering af mængder, og mindsker på den måde overforbrug af fx sæbe. Det er både godt for miljøet og din økonomi!

Find dispenser til papir, sæbe og duft hos Clean Management

Hos os finder du et stort udvalg af dispensere i forskellige designs og med forskellige funktioner. Her finder du bl.a. dispensere til papir, herunder til aftørringspapir, håndklædeark, toiletpapir og håndklæderuller mm. 

I vores sortiment af dispensere finder du også dispensere til sæbe, som er ideelle at have på ethvert toilet. Ikke nok med at de medvirker til at mindske spild af sæbe, så gør de også toilet-omgivelserne mere hygiejniske – især hvis toilettet har mange brugere i løbet af dagen. 

Har du et eller flere rum, som kunne trænge til at dufte bedre? Så bør du tage et kig på vores dispensere til duft. Vi har flere modeller, som kommer i forskellige farver. På den måde finder du den dispenser, der bedst blender ind i dine omgivelser og spreder god duft på fx toilettet.

Vi kommer gerne ud og finder den rigtige dispenser til dig

Er du i tvivl om, hvilken dispenser du skal vælge, eller hvor mange du har brug for? Så kommer vi gerne ud til din virksomhed eller arbejdsplads. Her kan vi i fællesskab finde den rette løsning til dine behov. Vi kan også tilbyde en aftale omkring levering samt eventuel montering. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har behov for hjælp.

Sidder du blot inde med nogle spørgsmål til vores produkter, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at besvare dem. Du er derfor altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. +45 22 11 36 90. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular – så kontakter vi dig. Sammen kan vi helt sikkert finde den rette løsning til dig.