Håndaftørringspapir

Håndaftørringspapir

Aftørringspapir til hænderne er uundværligt på ethvert toilet. Hos Clean Management fører vi et bredt udvalg af aftørringspapir i både ruller og ark, såvel som standard køkkenruller. De forskellige typer håndaftørringspapir fås i flere kvaliteter, herunder også i bæredygtige og økonomiske udgaver. Vores håndklædeark og –ruller er derfor meget anvendelige til toiletter med mange brugere.

Udover vores håndaftørringspapir finder du hos Clean Management også et bredt udvalg af toiletpapir. Vi har også praktiske skraldespande, f.eks. pedalspande og affaldsspande med vippelåg, så det er let at komme af med det brugte papir. Se udvalget af papir til aftørring herunder og sørg for fyldte papirdispensere på dine toiletter.

7 vare(r)
Håndklædeark Interfold-20
Ekskl. moms 229,00 kr Inkl. moms 286,25 kr
håndklædeark zig zag comfort
Ekskl. moms 177,00 kr Inkl. moms 221,25 kr
Nyhed
let opløseligt håndklædeark liquify
Ekskl. moms 249,00 kr Inkl. moms 311,25 kr
Håndklæderulle til aut. dispenser-20
Ekskl. moms 630,00 kr Inkl. moms 787,50 kr
Køkkenrulle Eco soft-20
Ekskl. moms 149,00 kr Inkl. moms 186,25 kr
Satino Black,Håndklædeark 2lags hvid 20x23cm(Multimirror)-20
Ekskl. moms 316,00 kr Inkl. moms 395,00 kr
Satino Black,Håndklædeark 2lags hvid zigzag 25x23cm-20
Ekskl. moms 385,00 kr Inkl. moms 481,25 kr
7 vare(r)

Køb håndklædeark og håndklæderuller hos Clean Management

I vores udvalg af håndaftørringspapir finder du papir, der passer til flere af vores dispensere. Vi forhandler eksempelvis håndklæderuller på 285 meter til automatiske dispensere. Disse ruller er et praktisk og økonomisk valg, da du ikke behøver at skifte rulle så ofte – en klar fordel, hvis papiret skal bruges på toiletter eller andre steder, hvor der er mange brugere. Mangler du helt almindelige køkkenruller, kan du naturligvis også finde dette i sortimentet til fordelagtige priser.

Vi forhandler også håndklædeark fra Satino Black, som dermed passer perfekt til de stilfulde og eksklusive dispensere, som Satino Black er kendt for. Ligesom dispenserne, er håndklædearkene fra Satino Black et miljøvenligt valg, da papiret er 100 % CO2-neutralt samt FSC-certificeret. Du kan dermed købe dette papir med god samvittighed. Alle vores håndklædeark er desuden lavet i 2-lagspapir, hvilket giver en blød og sugende kvalitet.

Clean Management – din totalleverandør af toiletudstyr

Foruden vores udvalg af håndaftørringspapir finder du alt, hvad du ellers måtte mangle til dine toiletforhold. Dette inkluderer toiletspande, pusleborde, håndsæbe, hånddesinfektion og meget andet. Ønsker du at begrænse eller slippe for besværet med brug af papir, finder du også en række kvalitetsrige håndtørrere. Hos Clean Management kan vi med andre ord hjælpe dig med en komplet løsning, så du kan få de mest optimale toiletforhold.

Har du spørgsmål til vores sortiment, eller har du brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sætter en ære i vores arbejde, og vores alsidige og spændende sortiment udvælges altid med afsæt i vores kunders behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 22 11 36 90 eller på vores mail ms@cleanmanagement.dk. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular. Uanset hvilken kontaktform du vælger, sidder vores medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig under hele købsprocessen.