Toiletbørster og toiletsæderens

Toiletbørster og toiletsæderens

En toiletbørste er et essentielt og uundværligt værktøj, når det kommer til rengøring og vedligeholdelse på toiletter. På et toilet med mange brugere er renlighed og hygiejne en absolut nødvendighed. Hos Clean Management har vi derfor et bredt udvalg af diverse toiletbørster og toiletsæderens i godt og diskret design.

Vores brede sortiment tilbyder forskelligt udstyr, der holder toiletter både rene og pæne. Vores sortiment byder på forskellige modeller og funktioner, der skaber et toiletmiljø med stor brugervenlighed og øget hygiejne. Du finder toiletsæderens og desinfektion i både dispenser- og sprayform, samt toiletbørster i både metal og i klassisk sort og hvid. Derudover finder du, blandt vores udvalg, kroge til ophæng af jakker og tasker, så brugeren altid får en rar oplevelse. Se udvalget nedenunder, og find produktet til dit perfekte toiletmiljø.

10 vare(r)
Toiletsæderens blacksatino sparq
Ekskl. moms 795,00 DKK Inkl. moms 993,75 DKK
black satino krog hook
Ekskl. moms 249,00 DKK Inkl. moms 311,25 DKK
BlackSatino hvid dispenser toiletsæderens
Ekskl. moms 357,00 DKK Inkl. moms 446,25 DKK
dispenser til toiletsæderens væghængt
Ekskl. moms 281,00 DKK Inkl. moms 351,25 DKK
ekstra toiletboerstehoved rustfri staal toiletboerster
Ekskl. moms 49,00 DKK Inkl. moms 61,25 DKK
Satinoekstrabrstehovedttoiletbrste2pak-20
Ekskl. moms 119,00 DKK Inkl. moms 148,75 DKK
Toiletbrsterustfristlkromellerbrstet-20
Ekskl. moms 315,00 DKK Inkl. moms 393,75 DKK
toiletbørste metal hvid blacksatino væg
Ekskl. moms 675,00 DKK Inkl. moms 843,75 DKK
blacksatino toiletbørste sort metal væg
Ekskl. moms 675,00 DKK Inkl. moms 843,75 DKK
toiletsæde desinfektion spray
Ekskl. moms 585,00 DKK Inkl. moms 731,25 DKK
10 vare(r)

Mindre bakterier – mere brugervenlighed

I vores brede sortiment af toiletbørster og toiletsæderens finder du netop det udstyr, der passer til dine behov. En toiletbørste er essentiel på et toilet med mange brugere. I vores sortiment finder du bl.a. de stilrene toiletbørster- og holdere fra BlackSatino, der ikke blot bidrager med øget hygiejne, men også øger brugervenligheden og giver et luksuriøst udseende.

En dispenser med toiletsæderens kan betydeligt mindske bakterier. Overfladerengøringen kan både bruget til toiletbrætter, håndtag og dørgreb samt andre berøringspunkter og overflader. Dispenseren kan også med fordel bruges på diverse pudsepladser. Vores dispensere fra BlackSatino forhandles i både sort og hvid. Du kan med fordel kombinere med vores andre produkter i samme serie, bl.a. dispensere til papir-, sæbe og duft.

Gode løsninger til ethvert formål

Hos Clean Management forhandler vi alt inden for gode hygiejneløsninger til forskellige behov. De gode løsninger bliver nemme med vores brede sortiment i godt og miljørigtigt design. Hos os går god hygiejne, udseende og brugervenlighed nemlig hånd i hånd, så både dit og dine brugeres behov opfyldes på bedste vis.

Står du og mangler en komplet fernisering, eller mangler du de fine detaljer, er vores udvalg det oplagte valg. Sæt prikken over i’et med en toilet- eller hygiejnespand, eller skil dig ud med vores gode luksuriøse toiletdufte

Har du spørgsmål omkring toiletbørster eller brugen af toiletsæderens? Så tøv ikke med at kontakte os!

Hos Clean Management står vi altid klar til at hjælpe med spørgsmål, bekymringer eller diverse henvendelser, du måtte have. Vi giver også gerne vores faglige anbefalinger med på vejen, så du får dækket dit behov på bedste vis. Vi forhandler et bredt udvalg af toiletudstyr, der er essentielt for et pænt, rent og velduftende toiletområde.

Få hjælp til at træffe det bedste – og billigste – valg i dag. Vi kan nemt kontaktes via vores kontaktformular, som du finder ved at klikke her. Med 30 års ekspertise inden for faget er du sikret kvalificeret og højfaglig vejledning. Derudover tilbyder vi fri fragt, hvis der handles for over 1.250kr. Handler du hos os er der altid hurtig levering samt hele 14 dages returret. Vi glæder os til at høre fra dig.