Skraldespande

Skraldespande

Hos Clean Management dækker vores kategori med indendørs skraldespande over en lang række brugbare og uundværlige produkter.

Foruden de hverdagsagtige og genkendelige skraldespande arbejder vi også med sortering og affaldshåndtering, der omfatter mere avancerede løsninger, og som vil være brugbare for både virksomheder og restauranter såvel som indkøbscentre og skoler.

Skal du ud at investere i nye indendørs skraldespande til virksomheden eller andre formål, giver vi dig herunder et overblik over de modeller, du vil kunne finde på vores webshop, hvilket kan være med til at gøre købsprocessen lettere og vi står selvfølgelig klar såfremt du ønsker et uforpligtende møde eller tilbud på en given mængde.:

  • Kontor- og hotelløsninger
  • Pedalspande, berøringsfrie hygiejniske løsninger
  • Åben top modeller - se de praktiske modeller til hverdagen
  • Aflåste beholdere til batterier og fortroligt papir
  • Rustfri stål modeller
  • Affaldsspande med vippelåg
  • Affaldsstationer
  • Plastspande systemspande
  • Toiletspande og hygiejnespande

19 varer

Faldende orden
pr. side

Stil dine skraldespande indendørs og undgå unødigt affald

Står du for rengøringen på de indendørs områder, kan du med et par opstillede affaldsspande undgå den store oprydning og samtidigt opretholde et rent og skraldefrit miljø. Med indendørs affaldsspande gør du det lettere for dine kollegaer, restaurantens gæster eller de besøgende i storcentret at komme af med sit overflødige skrald. Ingen ønsker, at det skal smides i hjørnerne eller samles op på steder, hvor det ikke burde befinde sig.

Farverne og litermålene på vores skraldespande varierer i forhold til modellerne, men de findes alle til en overbærelig pris. Derved har du også mulighed for at finde netop dén model med de specifikationer, du mener, kan opfylde de behov, du måtte have.

Har du spørgsmål angående affaldsspande til indendørs brug?

Er der spørgsmål eller undren til specifikationerne på de indendørs skraldespande, eller har du i stedet brug for en skraldespand til udendørs brug, kan vi kontaktes på tlf. +45 2211 3690 og via vores kontaktformular på hjemmesiden. Vores kompetente medarbejdere bestræber sig på at besvare din henvendelse hurtigt muligt og håber at kunne imødekomme dine spørgsmål.