Wepa Holland

Wepa Holland

Hos Clean Management forhandler vi et udvalg af produkter fra Wepa Holland, som leverer bæredygtige og innovative hygiejneløsninger. Wepa Holland producerer og udvikler en bred vifte af produkter inden for håndklædeark, toiletpapir, aftørringsruller, sæbe m.m.

Hos os fører vi 2 af de stærke brands inden for dispensere med dertilhørende håndklædeark:

  • BlackSatino, bæredygtigt sortiment af dispensere, papir, sæbe m.m.
  • BlackSatino, hvid - bæredygtigt sortiment af det tidsløse design i hvid.

Klik i menuen til venstre, og udforsk sortimentet af bæredygtige hygiejneløsninger og flotte og moderne designs i enten hvid eller sort.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Håndklædeark, dispensere og meget mere fra Wepa Holland

Det fremtidsorienterede brand, Wepa Holland, er en af Europas største producenter af hygiejnepapir fremstillet af nyfiber. Brandet stræber efter at bidrage til daglig trivsel og velvære for millioner af mennesker gennem designorienterede og sikre hygiejneløsninger.

Hos Clean Management finder du et udvalg af disse løsninger inden for håndklædeark, toiletpapir, sæbe, diverse dispensere, skraldespande og meget andet. Hygiejneløsningerne bidrager til god hygiejne på enhver arbejdsplads, offentlige toiletter, og hvor der ellers skulle være brug for funktionelle og samtidig elegante løsninger til toiletforhold.

Elegante og bæredygtige løsninger i sort eller hvidt design

Om det er det sorte eller hvide design man er til, kommer an på hvilket udtryk, der ønskes. Fælles for begge løsninger er den bæredygtige vision med 100% CO2 neutrale produkter.

I BlackSatino serien finder du produkter i den elegante og moderne, matte sort, som giver et trendy look. I denne serie finder du blandt andet forskellige former og størrelser af sæbe, håndklædeark, toiletpapir og dispensere dertil. Med produkterne fra denne serie, skaber du rammerne for et bæredygtigt og unikt toilet.

I BlackSatino,hvid serien finder du den tidsløse, hvide udgave, som skaber et rent og hygiejnisk udtryk samtidig med, at det ser flot og elegant ud. Her finder du blandt andet dispensere, skraldespande og toiletbørsteophæng, som, gennem den hvide farve, skaber et diskret og behageligt look.

Tag kontakt til os i dag!

Har du spørgsmål til de bæredygtige og innovative løsninger fra Wepa Holland, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Er du i tvivl om hvilken løsning, der er det bedste match for dig, kan vi rådgive dig og svare på spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon +45 22 11 36 90, skrive til os på vores mail [email protected] eller udfylde vores kontaktformular, så tager vi kontakt hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!