Affaldsspande med vippelåg

Affaldsspande med vippelåg

Mangler du en smart og praktisk affaldsspand? Hos Clean Management fører vi et bredt udvalg af affaldsspande med vippelåg. Et vippelåg gør det let for brugeren at komme af med sit affald samtidig med, at låget lukker af for affaldet og eventuelle lugtgener derfra.

Vores sortiment herunder inkluderer et væld af forskellige modeller og flere størrelser, så du kan finde den affaldsspand, der matcher dine behov bedst. Når du handler online hos os, får du desuden hurtig levering på 1-3 hverdage, så du ikke skal vente længe på dine nye affaldsløsninger.

6 varer

Faldende orden
pr. side

Køb skraldespande med vippelåg her

Vores udvalg af skraldespande med vippelåg fås i flere serier af farver og størrelser. Størrelserne varier i alt fra 15 liter og op til hele 80 liter. De mindre affaldsspande er ideelle på kontorer, ved håndvasken i køkkenet eller andre steder, hvor de blot skal bruges til småaffald. Mangler du en skraldespand til større mængder affald, f.eks. til sortering af papir, dåser o.l., er de store affaldsspande på 60-80 liter oplagte til dette. Her kan der også tilkøbes beslag til lågene, så du sikres mod tyveri af f.eks. fortrolige papir eller pantdåser.

Er du på udkig efter en affaldsspand med vippelåg, der, udover at være praktisk, også ser smart ud, er vores Satino Black-serie noget for dig. Her får du skraldespande med vippelåg, som er udformet i et eksklusivt og stilrent design, og du vælger selv, om den skal stå på gulvet eller hænges op på væggen. Perfekt til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med looket på dine affaldsløsninger!

Vi har skraldespande til ethvert behov

Med vores udvalg af affaldsløsninger er du helt dækket ind, uanset dine ønsker og behov. Foruden vores skraldespande med vippelåg, finder du nemlig også et væld af øvrige typer skraldespande. Det inkluderer både indendørs og udendørs affaldsløsninger, hvor du kan vælge mellem pedalspande, affaldsstationer og meget andet.

Vi har fokus på at udvælge innovative og kvalitetsrige produkter, så du altid får de bedste affaldsspande til dit kontor, toilet eller hvor du ellers måtte have brug for professionelle affaldsløsninger. Du kan derfor være sikker på at finde en skraldespand til dine behov hos os.

Hold styr på hygiejnen med Clean Management

Udover vores skraldespande med vippelåg forhandler vi hos Clean Management også et bredt udvalg af øvrige produkter, der kan holde dine områder rene og pæne, f.eks. udendørs askebægre og hundeposer. Du finder også et stort sortiment af toiletudstyr med alt fra håndtørrere til hånddesinfektion, så du kan sørge for gode toiletforhold.

Vi bestræber os hele tiden på at kunne tilbyde vores kunder et spændende og alsidigt sortiment, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning. Har du brug for hjælp, er du derfor meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. +45 22 11 36 90 eller sende os en mail på [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.