Toiletspande og hygiejnespande

Toiletspande og hygiejnespande

Toiletspande og hygiejnespande er uundværlige på ethvert toilet. Derfor fører vi hos Clean Management naturligvis et bredt udvalg af diverse toilet- og hygiejnespande. Vi har bl.a. modellen Drop, som er en flot og hygiejnisk toiletspand, der monteres på væggen. Med sit helt enkle og strømlinede design passer den perfekt ind på ethvert toilet.

I udvalget finder du også andre typer toiletspande, f.eks. pedalspande, skraldespande med vippelåg samt andre praktiske affaldsløsninger til toilettet. Tjek det komplette udvalg herunder og find den toiletspand, der matcher dine behov bedst.

12 vare(r)
skraldespand blacksatino hvid 23,43 liter
Ekskl. moms 447,00 DKK Inkl. moms 558,75 DKK
drop hvid vaeg clean management
Ekskl. moms 572,00 DKK Inkl. moms 715,00 DKK
Hygiejneposertilklemmeellerdrophygiejnespand-20
Ekskl. moms 169,00 DKK Inkl. moms 211,25 DKK
pedalspand 5liter sort og hvid toilet hygiejne
Ekskl. moms 143,00 DKK Inkl. moms 178,75 DKK
40 liter hvid plast affaldsspand til håndklædeark mm
Ekskl. moms 190,00 DKK Inkl. moms 237,50 DKK
affaldsspand flasker dåser låst
Ekskl. moms 1.076,00 DKK Inkl. moms 1.345,00 DKK
Skraldespandmedvippelggr1525eller50liter-20
Ekskl. moms 177,00 DKK Inkl. moms 221,25 DKK
25 og 50 liters hvid skraldespan vippelåg
Ekskl. moms 167,00 DKK Inkl. moms 208,75 DKK
skraldespande plast blacksatino
Ekskl. moms 371,00 DKK Inkl. moms 463,75 DKK
Trdkurv22ltrhvid-20
Ekskl. moms 99,00 DKK Inkl. moms 123,75 DKK
Trdkurv47ltrhvid-20
Ekskl. moms 149,00 DKK Inkl. moms 186,25 DKK
rustfri staal affaldsspand vasketoejskurv blank
Ekskl. moms 199,00 DKK Inkl. moms 248,75 DKK
12 vare(r)

Køb toiletspande og hygiejnespande til væggen hos Clean Management

En væghængt toilet- og hygiejnespand er en smart og praktisk løsning, som gør din rengøring lettere, da du slipper for at flytte rundt på spanden under gulvvask. Hos Clean Management tilbyder vi flere innovative løsninger, bl.a. skraldespande fra Satino Black, der med sit tidløse hvide design vil passe perfekt ind på ethvert toilet. Disse væghængte skraldespande fås i 2 størrelser, der begge ser flotte og elegante ud på væggen. Vi forhandler også dispensere samt tilhørende toiletpapir og sæbe fra Satino Black, så du kan få en komplet løsning fra det kvalitetsrige brand.

Du kan også vælge vores elegante Drop-toiletspande, som sikrer dig både skarpt design og høj hygiejne. Den helt enkle overflade ser både flot ud og er nem at rengøre. Den skjuler desuden plastikposen, så du får en toiletspand, der rent faktisk pynter på toilettet. Er du nysgerrig på, hvordan Drop-hygiejnespanden fungerer, kan du se vores video, hvor vi viser, hvordan du bruger modellen samt monterer posen.

Find også væghængte trådkurve samt toiletspande med vippelåg

Blandt vores toilet- og hygiejnespande finder du også praktiske trådkurve til væggen. Disse er både en god løsning til papiraffald på dine toiletter, men også i f.eks. køkkener og andre steder med håndvaske, hvor der bruges aftørringspapir og lignende affald.

Vi forhandler også toiletspande med vippelåg i forskellige størrelser og farver. Det praktiske vippelåg gemmer affaldet væk og mindsker eventuelle lugtgener fra affaldet. Uanset hvilken type toilet- eller hygiejnespand du er på udkig efter, er der således rig mulighed for at finde en model hos os, der passer til dine ønsker.

Optimér dine toiletforhold med Clean Management

Hos Clean Management tilbyder vi ikke blot et bredt udvalg af toilet- og hygiejnespande. Vi forhandler også et stort sortiment af diverse toiletudstyr målrettet mod offentlige toiletter. Dette inkluderer både håndtørrere, hånddesinfektion, pusleborde, toiletbørster og meget andet. Dermed kan vi levere udstyr til lige netop dine behov, så du kan tilbyde brugerne af dine toiletter de allerbedste faciliteter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 22 11 36 90 eller skrive til os på info@cleanmanagement.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Husk at du får både hurtig levering på 1-3 hverdage samt 14 dages returret, når du handler hos os.