Rubbermaid

Rubbermaid

Hos Clean Management forhandler vi et stort og varieret udvalg af produkter fra Rubbermaid, som er en anerkendt, amerikansk producent af rengøringsartikler.

Rubbermaid producerer alt udstyr, der er nødvendigt til optimal og professionel husholdning, blandt andet rengørings- og hotelvogne, skraldespande i mange varianter samt mange andre unikke produkter. Med sin brede pallette af kvalitetsprodukter er Rubbermaid et yderst populært valg blandt virksomheder, restauranter, hoteller og lignende.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Rubbermaid produkter i oversigten nedenfor.

Varer 1-36 af 80

Faldende orden
Side
pr. side

Optimer rengøringen med produkter fra Rubbermaid

Rubbermaid producerer alt, man har brug for til professionel husholdning. Det brede sortiment sikrer, at der er noget til ethvert behov. Se for eksempel de praktiske hotel-, rengørings- og rullevogne, hvortil du finder alt nødvendigt tilbehør som mopper, fejekoste, afspærringstrekanter, rengøringsmidler og meget andet.

Til toiletter tilbyder Rubbermaid et udvalg af duft-, sprit- og sæbedispensere og dertilhørende opfyldningsprodukter. Desuden forhandler vi også et udvalg af interiør såsom askebægre, pusleborde og skraldespande. Som du nok kan høre, er der ikke dét, som Rubbermaid ikke kan klare, hvorfor producenten altid vil være det sikre valg, når rengøringsholdet har brug for nyt udstyr.

Ved køb af produkter fra Rubbermaid er du sikret robuste og holdbare genstande, der tåler den store mængde slid, der kommer ved den daglige gang i travle arbejdsmiljøer. Deres produkter er udformet i fleksible og robuste designs, der er gode og holdbare i enhver restauration eller virksomhed. Så søger du rengøringsprodukter i holdbare og praktiske udformninger, er Rubbermaid Commercials sortiment det oplagte sted at starte.

Stort udvalg af professionelle rengøringsprodukter

Foruden vores udvalg af produkter fra Rubbermaid, forhandler vi hos Clean Management et stort udvalg af øvrige artikler, som altid vil være med til at holde hygiejnen i top og sikre indbydende miljøer for medarbejdere og gæster. Vi forhandler kun produkter fra kvalitetsproducenter fra hele verden. Se for eksempel produkterne fra tyske Rosconi og hollandske Bammens, der begge producerer praktiske affaldsbeholdere. Eller tag et kig på kvalitets-håndtørreproducenten Veltia. Uanset hvad du søger, har vi hos Clean Management alt du skal bruge til professionel rengøring og vedligeholdelse. Tag et kig rundt på siden og find lige dét, du har brug for.

Kontakt os for hjælp og rådgivning

Hos Clean Management forhandler vi alt, du har brug for af produkter til rengøring af hoteller, restauranter og alle offentlige institutioner og virksomheder. Clean Management er totalleverandør, da vi har alt udstyr samlet på ét sted. Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan tilbyde professionel og kompetent hjælp og vejledning i forbindelse med dit køb af vores produkter fra Rubbermaid. Hos Clean Management står vi altid klar med rådgivning, hvis du er i tvivl om vores produkter eller nysgerrig på deres specifikationer.

Du er altid velkommen til at ringe til os, sende os en mail eller udfylde fores kontaktformular – så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan finde vores kontaktinformationer på vores kontaktside her.