Rengøringsvogne

Rengøringsvogne

Hos Clean Management har vi et solidt og stærkt sortiment af letvægts rengøringsvogne fra bl.a. brandet Rubbermaid med tilhørende udstyr til. Hvad enten du skal have en vogn til rengøring, affaldshåndtering eller linned, så har vi det helt rette til dig. Vi har samlet et alsidigt sortiment, så du kan finde en allerede eksisterende vogn eller få dig en specialindrettet, som passer til dine behov.

Med den helt rette rengørings- eller affaldsvogn kan du effektivisere dit arbejde markant samt aflaste både dig selv og dit personale, når rengøringen skal gøres, eller affaldet skal helt ud. I vores sortiment finder du bl.a. modellerne:

  • MegaBrute – den kan både håndtere affald og være en rengøringsvogn. Den er altså en kombi-vogn.
  • I plast og aluminium – du kan samle hele dit rengøringssortiment med denne på farten.
  • I plast – passer til mindre rengøringsbehov, men er stadig en robust model.
  • Mikrofiber-vogn – er beregnet til mange mikrofiberklude og mopper.
  • Security vogn – er til dem med større krav. Den er desuden udstyret med en sikkerhedslås, hvilket gør den foretrukken indenfor pleje- og sygehussektoren.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Gør rengøringen lettere med robuste og effektive rengøringsvogne 

Hvis din arbejdsplads strækker sig over et større område, er det nødvendigt med en robust og effektiv rengøringsvogn til at lette arbejdsbyrden. Du kan samtidig heller ikke slække på udstyret dertil, eftersom du skal sikre dig, at du har det, der passer til netop dine opgaver og så du kan udføre dem bedst muligt.

Vores udstyr er tilpasset de enkelte modeller, så hold øje med, hvad du køber af det, så du ikke ender med noget forkert rengøringstilbehør. Du kan bl.a. finde låg til vognene, hvilket er optimalt til de vogne, som også skal håndtere skrald. På den måde mindsker du lugtgener.

Dernæst kan du finde udstyr såsom vinylposer til linnedvogne eller som praktisk organisering af dit udstyr, farverige gulvspande - nogle med eller uden hank, opbevaringsbokse med mulighed for tilkøb af opbevaringslåg samt moppe og tilhørende gulvspand til den ideelle gulvvask. Vi har desuden også et sortiment med rengøringsrekvisitter, der vil være oplagt at tage et lille kig på, når du skal finde udstyr til din rengøringsvogn.

Clean Management sætter en ære i vores arbejde 

Vi vil hjertens gerne hjælpe dig på vej til det rette køb og i den henseende tilbyder vi gerne professionelt hjælp i forhold til indretningen af den perfekte rengøringsvogn. Vi bestræber os altid på at vejlede, inspirere og rådgive vores kunder indenfor både hygiejne, rengøring og andre typer for vedligeholdelse. Vi er sikker på, at vi sammen kan finde en permanent løsning, du vil være tilfreds med, når du skal udføre dine arbejdsopgaver.

Hvis du sidder inde med undren, tvivl eller spørgsmål, skal du ikke tøve med kontakte os. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og vi kan få aftalt et konsulentbesøg for en mere direkte dialog, hvis det er at foretrække. Du kan kontakte os via tlf. +45 2211 3690 eller skrive en mail til [email protected]. Vi håber meget at høre fra dig.