Rulleborde og serveringsvogne

Rulleborde og serveringsvogne

Hos Clean Management forhandler vi et udvalg af rulleborde og serveringsvogne, som kan bruges til at gøre arbejdsdagen nemmere i en lang, række erhverv. Vognene kan bruges til mange forskellige formål, for eksempel afrydning af borde, opdækning til selskaber og meget mere. Formålene med rulleborde og serveringsvogne er blandt andet aflastning af personale og effektivisering af arbejdsgange.

Ønsker du at få mere specifik information om vores rulleborde, kan du læse mere om dem ved at klikke på dem nedenfor. Gå på opdagelse i sortimentet og find den type rullebord, som passer bedst til din situation.

8 vare(r)
Beholderetilbrugforrullebord2strrelser-20
Ekskl. moms 359,00 DKK Inkl. moms 448,75 DKK
RullebordExecutiveServeringsvognsort-20
Ekskl. moms 2.187,00 DKK Inkl. moms 2.733,75 DKK
RullebordServeringsvogn4hylderkapacitet135kg-20
Ekskl. moms 3.357,00 DKK Inkl. moms 4.196,25 DKK
RullebordServeringsvognplastmed2lukkedesider-20
Ekskl. moms 1.960,00 DKK Inkl. moms 2.450,00 DKK
RullebordServeringsvogngr2hylderogkabinet-20
Ekskl. moms 3.946,00 DKK Inkl. moms 4.932,50 DKK
RullebordServeringsvognkapacitet907kgflerefarver-20
Ekskl. moms 1.695,00 DKK Inkl. moms 2.118,75 DKK
Rullebordserveringsvogn3lukkedesidersortellerhvid-20
Ekskl. moms 3.919,00 DKK Inkl. moms 4.898,75 DKK
Rullebordserveringsvognstandard3hyldersortoghvid-20
Ekskl. moms 2.203,00 DKK Inkl. moms 2.753,75 DKK
8 vare(r)

Rulleborde til mange brancher

Et rullebord eller en serveringsvogn er en genial løsning til mange forskellige brancher såsom restaurantionsbranchen, kantiner, hoteller, institutioner, kontorer – mulighederne er mange. Vognene er en effektiv måde at transportere diverse ting og sager, og dermed gøre arbejdsdagen nemmere.

Med et rullebord kan service fra et stort antal borde nemt afryddes, fremfor at en medarbejder skal rende frem og tilbage flere gange og slæbe på tunge tallerkener. Et rullebord kan også være en god løsning til kontormiljøet, hvor der skal dækkes op til et møde. Her kan nødvendige møderemedier, som vandglas, kuglepenne, papirblokke m.m., nemt tranporteres uden besvær.

Et rullebord kan også bruges som ekstra bordplads og opbevaring. Her er fordelen, at bordet nemt kan flyttes, og derfor kan man bruge det til ting, der midlertidigt skal sættes ud og herefter tages ind igen, eksempelvis kagefad og vandkander.

Her finder du forskellige udgaver at rulleborde og serveringsvogne

Udvalget her på siden byder på rulleborde og serveringsvogne i forskellige størrelser, farver og kapacitet. Se for eksempel vores executive serveringsvogn med 3 hylder, som har et elegant og professionelt design. Vi har også et rullebord med 4 hylder i en kraftig og holdbar konstruktion, som er uundværlig i dagligdagen på et hotel, restaurant eller lignende.

En lidt mere luksuriøs udgave finder du i modellen, der har 2 hylder, en udtræksskuffe og et aflåseligt kabinet. Dette rullebord giver mange muligheder og kan med fordel også bruges som en mere permanent løsning.

Blandt udvalget her på siden, finder du også plastbeholdere, som kan påmonteres rullevognene. Det er en smart løsning, hvor medarbejdere nemt kan sortere affald, tallerkener og bestik. Derudover er det også en god løsning til for eksempel konteret eller kantinen, hvor de ansatte selv kan afrydde bordet efter frokost.

Clean Management tilbyder gode løsninger til din virksomhed

Vi har fokus på innovative løsninger og sætter en ære i at hjælpe virksomheder med praktisk inventar, udstyr og meget mere. For uden vores udvalg af rulleborde, har vi også et stort udvalg af rengøringsudstyr og udstyr til hotelværelser, hvis du er i en branche, hvor det kunne være relevant.

Har du spørgsmål til vores produkter her på siden, eller brug for anden vejledning, står vi klar til at hjælpe dig! Du kan kontakte os via telefon +45 22 11 36 90 eller skrive en mail til info@cleanmanagement.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!