JVD the french touch

JVD the french touch

Hos Clean management har vi et udvalg af håndtørrere fra det franske kvalitetsmærke JVD.

JVD producerer flotte og praktiske håndtørreprodukter. Deres innovative løsninger og palette af forskellige miljøvenlige produkter, gør dem perfekte til hoteller og arbejdspladsers badeværelser. JVD’s håndtørrere fremstår flot og udstråler kvalitet, ligesom de er designet med miljøvenlighed for øje.

Hver gang du køber en håndtørrer fra JVD, så er du med til at plante et træ i verden. Det er deres løfte:

1 hand dryer purchased = 1 tree planted

Se nærmere på vores udvalg af håndtørrere fra JVD – The French Touch nedenfor.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Få god kvalitet med produkter fra JVD

Med en håndtørrer fra JVD får du et bæredygtigt og kvalitetssikret produkt, der vil komme til gavn på toiletter fra samme sekund, de installeres. JVD designer håndtørrere med det formål, at de skal holde mange år frem. Derfor designer de kun produkter af høj kvalitet. Desuden er deres produkter designet med henblik på at kunne sætte et miljøbevidst aftryk på vores verden. De sætter miljøet i første række og producerer kun produkter, der er energibesparende.

Hos Clean Management finder du et bredt udvalg af håndtørrere til toilettet fra JVD. Vores udvalg indeholder flere forskellige håndtørrere. En af deres unikke produkter er hårtørreren på en skinne, der med sit innovative design kan justeres i højden og roteres, så den kan bruges af mennesker i alle aldre og højder.

Når du køber et produkt fra JVD hos os, får du desuden 3 års garanti på alle produkterne. 

Mange forskellige håndtørringsløsninger

Det kan være en jungle at navigere rundt i de mange forskellige håndtørringsløsninger til toiletter, der findes på markedet. Hos Clean Management har vi samlet dem alle på ét sted. Med produkterne fra JVD, kan du med sikkerhed finde en elektrisk håndtørrer, der passer perfekt ind i det givne rum.

I vores sortiment finder du desuden ikke kun elektriske håndtørrere som håndtørringsløsning. Vi har også et bredt udvalg af forskellige papirdispensere, bl.a. fra Wepa Holland. Wepa Holland producerer, ligesom JVD, bæredygtige og innovative løsninger. Blandt produkterne fra Wepa Holland har vi to flotte serier; BlackSatino og BlackSatino, hvid.

Stort udvalg af affalds- og rengøringsløsninger

Hos CleanManagement finder du et stort udvalg af løsninger til god hygiejne på eksempelvis ethvert hotel og enhver arbejdsplads. Udover produkterne fra JVD, har vi en bred vifte af produkter inden for affaldsbeholdere og -løsninger, toiletudstyr, samt alt udstyr man skal bruge til effektiv drift af hotellers rengøringsrutiner.  

Blandt affaldsløsningerne finder du flere forskellige affaldsbeholdere - eksempelvis beholderne fra det tyske kvalitetsmærke Rosconi. Rosconi producerer luksuriøse affaldsbeholdere i rustfrit stål, der kan pifte ethvert rum op med deres flotte design.  

Har du spørgsmål? Konktakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål til de bæredygtige og gode håndtørrere fra JVD – The French Touch, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Er du i tvivl om produktet er lige det, du søger, eller er du nysgerrig på specifikationerne, står vi altid klar med rådgivning. Du kan ringe til os på telefon +45 22 11 36 90, skrive til os på vores mail [email protected], eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så vil vi vende tilbage til dig snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!