Plast skraldespande

Plast skraldespande

Leder du efter en praktisk affaldsspand, som du kan bruge til sortering? Så bør du tage et kig på vores udvalg af affaldsspande i plast. Her finder du bl.a. vores populære Slim Jim-serie, som har utallige muligheder og kombinationer indenfor især affaldssortering. Vi forhandler også Brute-affaldsspande fra Rubbermaid, som også er en absolut bestseller.

Uanset hvilken type sorteringsskraldespand du har brug for, kan du hos Clean Management helt sikkert finde et produkt, der matcher dine behov. Vores sortiment rummer både små og store affaldsspande i mange forskellige farver og udformninger. Se dem alle herunder og find den type, du står og mangler.

29 varer

Faldende orden
pr. side

Køb smarte affaldsspande til sortering her

Hos Clean Management forhandler vi et væld af forskellige affaldsspande i plast, som er meget velegnede til sortering af affald. Vælger du f.eks. Slim Jim-serien, får du sorteringsskraldespande, der kan kombineres på et utal af måder. Det betyder, at du kan lave din egen affaldsstation til opdeling af papir, plast, dåser, restaffald, og hvad du ellers måtte have brug for. Lettere bliver det ikke! Slim Jim-seriens anvendelighed gør den velegnet til mange forskellige virksomheder og institutioner, både skoler, plejehjem, på hotellet, eller hvor du ellers har brug for effektiv håndtering af dit affald.

Har du brug for en affaldsspand, der også kan transportere affald eller råvarer i f.eks. produktionen, er Brute-affaldsspandene fra Rubbermaid et sikkert valg. Disse rummelige skraldespande fås med tilhørende små trolleys på hjul, så du let kan flytte rundt på containeren. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, så du let kan inddele sorteringen efter den valgte farve. Både Brute- og Slim Jim-serien er desuden udstyret med luftkanaler, så plastikposen er lige til at trække op. Uanset hvad du vælger, får du med vores smarte affaldsspande til sortering en effektiv løsning, der imødekommer de krav, der er til håndtering af affald blandt virksomheder og institutioner.

Vi har affaldspande til ethvert behov

Foruden vores skraldespande til sortering, finder du naturligvis også et stort udvalg af øvrige affaldsløsninger hos Clean Management. Vi har alt lige fra små og store affaldsspande, affaldsspande med vippelåg, pedalspande og mange andre typer skraldespande. Med vores brede sortiment kan du dermed sikre en hygiejnisk og praktisk løsning til dit affald, hvilket især er afgørende, hvis du er erhvervsdrivende og skal leve op til gældende krav.

Har du spørgsmål til vores affaldsspande eller måske nogle af vores øvrige produkter, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 22 11 36 90 eller på vores mail [email protected]. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular – så hjælper vi dig hellere end gerne med at finde frem til den rette løsning.