Sanicus

Sanicus

På denne side finder du vores udvalg af kvalitetsprodukter fra det europæiske mærke Sanicus. Sanicus har stort fokus på beskyttelse og bevaring af vores vandressourcer, og Sanicus optimerer derfor vandforbrug på bl.a. badeværelser og sanitetsrum.
Vi tilbyder moderne og stilrene læsninger, som gennem deres tekniske speciale er både miljøvenlige og lette at bruge. Alle produkter er yderst holdbare og lette at passe, så du undgår ovenikøbet ekstra arbejde.
Gå på opdagelse i vores produkter fra Sanicus her.

1 vare(r)
vandfrit urinal hvid keramik
Ekskl. moms 3.195,00 DKK Inkl. moms 3.993,75 DKK
1 vare(r)

Den bedste vandfrie løsning

Hos Clean Management skal man ikke søge længe efter den rigtige løsning. Den vandfrie urinal fra Sanicus er det helt rigtige valg for både dig og miljøet. Med denne elegante løsning sparrer du nemlig driftsomkostninger og miljøet for unødvendig belastning.

Den patenterede ventil udskiftes kun én gang om året, hvilket giver minimal vedligeholdelse og samtidig en hygiejne i top. Urinalen fra Sanicus er lavet i holdbar keramik med afrundede kanter og i stilrent design. Med bløde kanter, og som den bedste vandfri løsning, er der ingen sprøjt eller aflejring ved brug. Modellen er praktisk og nem at vedligeholde.

Som berøringsfri løsning er den yderst nem og enkel at montere og et sikkert hygiejnevalg. Som vandfri løsningsmodel afløser den behovet for rensning af afløb og er lugtfri.

Patenteret miljø- og hygiejneforbedring

Hos Clean Management går vi op i at finde de helt rigtige kvalitetsprodukter, der passer til dine behov. Vi har stort fokus på klima- og miljørigtige løsninger, der ikke går på kompromis med komfort eller brug.

Den vandfrie urinal fra Sanicus er den perfekte tilføjelse til vores sortiment med sin nytænkende teknologi inden for vandfrie løsninger. Dens holdbarhed og funktion er testet og elsket af flere kunder, og den vandfrie løsning muliggøres af den patenterede ventil fra WhiffAway. Ventilen gør det muligt at kombinere miljø og komfort, så du aldrig skal gå på kompromis. 

Alt i miljørigtige hygiejneløsninger

Hos Clean Management finder du både løsninger til professionel rengøring og innovative hygiejneløsninger. Vi forhandler flere af de bedste mærker, så du altid kan finde løsninger til dine behov.
Derudover har vi samlet de bedste innovative og bæredygtige brands, som kommer i mange flotte designs. Foruden den elegante vandfrie urinal fra Sanicus, forhandler vi blandt andet mærket Wepa Holland, som leverer de bedste løsninger inden for dispenserer og håndklædeark. Leder du efter stilrene affaldsbeholdere til dit sanitetsområde, finder du alt, du har brug for hos det tyske kvalitetsmærke Rosconi.

Uanset behov finder du den rigtige løsning hos Clean Management. Vores brede udvalg af produkter giver en høj hygiejnestandard til både arbejdspladsen og offentligt.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, eller mangler du vejledning, står vi altid klar til at hjælpe. Hos Clean Management prioriterer vi den gode oplevelse højt. Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 22113690. For skriftlig kontakt kan du nemt udfylde vores kontaktformular her.