Håndtørrer

Håndtørrer

Stort udvalg af kvalitetsrige håndtørrere

Glem alt om at tørre hænderne i et stykke papir eller et håndklæde, når du har vasket dem efter et toiletbesøg. Ikke nok med at det kræver megen papir, skraldesække til affaldet og oprydning af henkastet papir, så slipper du også for et lager og kan spare mange penge ved i stedet at investere i en håndtørrer, der er perfekt til toilettet på arbejdspladsen, til skolerne, storcentrene etc.

Clean Management er en stolt dansk distributør af en række førende mærker på det internationale marked indenfor håndtørrere. I vores udvalg har vi haft fuld fokus på effektivitet, hygiejne, lavt strømforbrug og støjniveau i takt med, at du får både holdbarhed og design i topklasse. Alt dette har vi sørget for at kunne tilbyde vores kunder til den helt rigtige pris.

For at skabe et hurtigt overordnet overblik, så kan du i vores sortiment herunder finde følgende:

  • Håndtørrere med lavt energiforbrug
  • Håndtørrere med lavt støjniveau
  • Hands down og hands up-modeller - vi fører også hands in
  • Handicapvenlige håndtørrere - vi anbefaler vores Exp-air.
  • Håndtørrere i en lang række farver
Forrige
Type/Størrelse (1)
Næste

22 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg en håndtørrer med forskellige lufthastigheder

Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde et bredt sortiment af produkter til vores kunder, og her er vores håndtørrere ingen undtagelse. I udvalget ovenfor finder du modeller med varierende lufthastigheder, og som bl.a. har indbygget vandbakke og bruger varmen fra sin egen motor, når du skal tørre dine hænder. Vores håndtørrere leveres ved flere varianter med hepa filter og specielle duftsystemer, hvorved der bliver skabt en god atmosfære inde på toiletterne, hvor tørreren skal placeres.

De mange varianter indenfor håndtørrere giver dig rig mulighed for at finde netop dén model, som passer til det behov, du skal have dækket. Du finder modeller fra anerkendte mærker som bl.a. Veltia og JVD. Specielt Veltia-brandet er kendt for at have et stort farveudvalg af håndtørrere og tilbyder ligeledes duft i tørringsprocessen, uden at du behøver tilkøbe en duftdispenser. Er målet derfor at tilføre ekstra liv til toilettet, vil en håndtørrer fra dette mærke være det optimale valg. 

Ønsker du at gøre toiletbesøget endnu bedre og forøge hygiejnen yderligere, har vi på vores webshop også et stort udvalg af automatiske sæbedispensere og diverse udstyr til toilettet, hvilket måtte fungere godt i supplement til håndtørreren.

Har du brug for hjælp? Vi tilbyder professionel ekspertise af håndtørrere

Vi tilbyder professionel hjælp i forbindelse med valg af håndtørrer. Hos Clean Management sætter vi nemlig en ære i at kunne vejlede, inspirere og guide indenfor bl.a. rengøring og vedligeholdelse, valg af model m.m. Derfor er vi også din professionelle rådgivning, og i fællesskab kan vi finde den helt rigtige løsning, som kan opfylde netop det behov, du måtte have.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål til vores håndtørrere, eller hvis du i stedet ønsker at aftale en tid til et konsulentbesøg. Giv os et kald på +45 2211 3690 eller skriv en mail til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.