Håndtørrer

Stort udvalg af kvalitetsrige håndtørrere

Glem alt om at tørre hænderne i et stykke papir eller et håndklæde, når du har vasket dem efter et toiletbesøg. Ikke nok med at det kræver megen papir, skraldesække til affaldet og oprydning af henkastet papir, så slipper du også for lager og kan spare mange penge ved at investere i en håndtørrer, der er perfekt til toilettet på arbejdspladsen, til skolerne, storcentrene etc.

Clean Management er en stolt dansk distributør af en række førende mærker på det internationale marked indenfor håndtørrere. Vi har i vores udvalg fokuseret på effektivitet, hygiejne, lavt strømforbrug og støjniveau, hvor du samtidig får holdbarhed og design til den helt rigtige pris. Se vores store og varierende udvalg herunder.

  • Håndtørrer med lavt energi forbrug - når flere håndtørrer skal på samme gruppe.
  • Håndtørrer med lavt støjniveau.
  • Vælg mellem hands down eller hands up - vi fører også hands inn.
  • Handicap venlige håndtørrer - til anbefaling vores Exp'air.
  • Håndtørrer med de mange farve varianter.
  • - vi fører også Hårtørrer - ny variant på skinne.
Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Vælg en håndtørrer med forskellige lufthastigheder

Vi bestræber os på at kunne tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vores håndtørrere er ingen undtagelse. I vores udvalg finder du modeller med varierende lufthastigheder, og som bl.a. har indbygget vandbakke og bruger varmen fra sin egen motor til at tørre dine hænder med. Vores håndtørrer leveres ved flere varianter med hepa filter og specielle duft systemer, så der bliver skabt en god atmosfære inde på toiletterne, hvor tørreren skal placeres.

Ønsker du at gøre toiletbesøget endnu bedre og forøge hygiejnen yderligt, har vi på vores webshop også et stort udvalg af automatiske sæbedispensere og diverse udstyr til toilettet, som måtte fungere godt i supplement til håndtørreren. 

Har du brug for hjælp? Vi tilbyder professionel ekspertise af håndtørrere

Vi tilbyder professionel hjælp i forbindelse med valg af håndtørrere. Hos Clean Management sætter vi en ære i at kunne vejlede, inspirere og guide indenfor bl.a. rengøring og vedligeholdelse, valg af model m.m. Vi er din professionelle rådgivning, og i fællesskab kan vi finde den helt rigtige løsning, der kan opfylde netop det behov, du måtte have. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål til vores håndtørrere, eller hvis du i stedet ønsker at aftale en tid til et konsulentbesøg. Giv os et kald på +45 2211 3690 eller skriv en mail til info@cleanmanagement.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.

  • +45 2211 3690
  • ms@cleanmanagement.dk
KONTAKT OS