Håndtørrer

Håndtørrer

Glem alt om at tørre hænderne i et stykke papir eller et håndklæde, når du har vasket dem efter et toiletbesøg. Ikke nok med at det kræver megen papir, skraldesække til affaldet og oprydning af henkastet papir, så slipper du også for et lager og kan spare mange penge ved i stedet at investere i en håndtørrer, der er perfekt til toilettet på arbejdspladsen, til skolerne, storcentrene etc.

Clean Management er din pålidelige partner til levering af kvalitetsrige håndtørrere og vores sortiment omfatter et bredt udvalg af håndtørrere fra førende internationale mærker som JVD The French Touch, Sanicus og meget mere. Vi forstår, at håndtørrere spiller en afgørende rolle på arbejdspladser, i skoler, og i storcentre, hvor effektivitet, hygiejne og omkostningsbesparelser er nøglefaktorer.

Når du vælger en håndtørrer fra Clean Management, investerer du i løsninger, der er skabt med fokus på at opfylde dine specifikke behov. Vores udvalg inkluderer håndtørrere med lavt energiforbrug, hvilket hjælper med at reducere driftsomkostningerne. Samtidig tilbyder vi modeller med lavt støjniveau, hvilket skaber et mere behageligt miljø for brugerne. 

Vores udvalg inkluderer bl.a. Veltia Diamond Vfusion håndtørrer som med sit design i rustfrit stål sikrer et minimalt energiforbrug med kun 325 Watt. Til håndtørreren har vi i sortimentet også en indbygnings-konsol til Veltia håndtørreren, som sikrer en unik og stilren konstruktion. 

For at skabe et hurtigt overordnet overblik, så kan du i vores sortiment herunder finde følgende:

Forrige
Type/Størrelse (1)
Næste

24 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg en håndtørrer med forskellige lufthastigheder

Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde et bredt sortiment af produkter til vores kunder, og her er vores håndtørrere ingen undtagelse. I udvalget ovenfor finder du modeller med varierende lufthastigheder, og som bl.a. har indbygget vandbakke og bruger varmen fra sin egen motor, når du skal tørre dine hænder. 


De mange varianter indenfor håndtørrere giver dig rig mulighed for at finde netop dén model, som passer til det behov, du skal have dækket. Du finder modeller fra anerkendte mærker som bl.a. Veltia og JVD. Specielt Veltia-brandet er kendt for at have et stort farveudvalg af håndtørrere og tilbyder ligeledes duft i tørringsprocessen, uden at du behøver tilkøbe en duftdispenser. Er målet derfor at tilføre ekstra liv til toilettet, vil en håndtørrer fra dette mærke være det optimale valg. 


Ønsker du at gøre toiletbesøget endnu bedre og forøge hygiejnen yderligere, har vi på vores webshop også et stort udvalg af automatiske sæbedispensere og diverse udstyr til toilettet, hvilket måtte fungere godt i supplement til håndtørreren.

Valg en håndtørre tilpasset jeres behov

Hos Clean Management har vi et stort udvalg af forskellige typer håndtørrere. Vi har bl.a. en CM Dry eksklusive håndtørrer m/LED, som er en hands down håndtørrer, hvor hænderne placeres nede i maskinen imens der tørres. 

Derudover har vi også de såkaldte hands under håndtørrere fra bl.a. Sup Air, som sikrer både håndaftørring og ren luft i rummet omkring dig ved hjælp af den intelligente ozon teknologi, som kan neutralisere den potentielt dårligt luft uden behovet for duftdispensere eller andre syntetiske dufte.

Vores sortiment indeholder også den smarte Exp-air surround håndtørrer, som er særligt velegnet til handicaptoiletter, da den sikrer en effektiv håndtørring uden at være en begrænsning for bl.a. Kørestolsbrugere, da hænderne tørres ved at indsætte dem i maskinen, frem for at de tørres ved at hænderne holdes under maskinen.

Har du brug for hjælp? Vi tilbyder professionel ekspertise af håndtørrere

Vi tilbyder professionel hjælp i forbindelse med valg af håndtørrer. Hos Clean Management sætter vi nemlig en ære i at kunne vejlede, inspirere og guide indenfor bl.a. rengøring og vedligeholdelse, valg af model m.m. Derfor er vi også din professionelle rådgivning, og i fællesskab kan vi finde den helt rigtige løsning, som kan opfylde netop det behov, du måtte have. Vi har alt i udstyr til at kunne servicere din håndtørrer.


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål til vores håndtørrere, eller hvis du i stedet ønsker at aftale en tid til et konsulentbesøg. Giv os et kald på +45 2211 3690 eller skriv en mail til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.