Toiletpapir

Toiletpapir

Hos Clean Management finder du et bredt udvalg af toiletpapir, både små og store ruller såvel som toiletpapir i ark og systemruller. Uanset hvad dine toiletfaciliteter kræver, er der derfor rig mulighed for, at du kan finde det, du står og mangler hos os.

Skal du bruge toiletpapir til dine dispensere, har vi eksempelvis kompakte 100-meters toiletpapir i ruller. Dermed slipper du for at skulle skifte toiletpapir flere gange dagligt, hvis toilettet har mange brugere. Vi forhandler også både 2-lags og 3-lags toiletpapir, og en stor del af vores udvalg er CO2-neutralt, så du kan handle med god samvittighed. Tjek udvalget herunder og find lige præcis den type toiletpapir, du har brug for.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Toiletpapir i ark eller ruller til ethvert behov

Med vores brede udvalg af toiletpapir kan du finde papir, der er egnet både til privat brug i hjemmet såvel som toiletpapir i gigantruller til de travlt besøgte toiletter. Meget af vores toiletpapir passer perfekt til vores populære Satino Black-serie og er tilmeld miljøvenligt, så du kan få den mest bæredygtige toiletindretning i verden!

Med vores serie af gigantruller, der inkluderer helt op til 380 meters papir, kan du desuden få en mere økonomisk løsning, der dog stadig er lavet i et lækkert og blødt kvalitetsmateriale. Vi forhandler også toiletpapir i ark, som er en mere funktionel løsning, der giver en eksklusiv følelse, da man dermed slipper for at fumle med en stor rulle.

Udover vores store udvalg af kvalitetsrigt toiletpapir, forhandler vi også en bred vifte af håndaftørringspapir, som inkluderer håndklædeark og -ruller. Dermed kan du få en samlet løsning af aftørringspapir til dine toiletter. Vi forhandler naturligvis også håndsæbe og hånddesinfektion.

Hos Clean Management kan vi med andre ord tilbyde dig en komplet løsning til dine toiletforhold, hvilket gør det lettere for dig, da du kan samle dine indkøb ét sted. Desuden er du sikret fordelagtige priser, så hvis du er på udkig efter gode tilbud, er du kommet til det rette sted.

Har du brug for hjælp? Kontakt os allerede i dag!

Hos Clean Management sætter vi en ære i at tilbyde professionel hjælp til vores kunder, så du altid kan få det helt rette produkt. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for hjælp til at finde det rette til dine behov.

Du kan komme i kontakt med os på tlf. +45 22 11 3690, på vores mail [email protected] eller via vores kontaktformular. Her tager vi gerne en snak med dig om dine ønsker, uanset om din henvendelse drejer som om toiletpapir eller noget af vores øvrige toiletudstyr.