Veltia

Veltia

Her på siden finder du vores udvalg af håndtørrer fra den europæiske producent Veltia. Det er et revolutionerende mærke indenfor håndtørrere, da de gang på gang har opfundet nytænkende og praktiske løsninger, som har ændret måden hvorpå forbrugeren ser og bruger en håndtørrer.

Udover sine praktiske udformninger, er håndtørrer fra Veltia indbygget med kraftig og hurtig håndtørring, samtidig med at de med øje for miljøet er strømbesparende. Modellerne kommer i et væld af farver, så de kan matche ethvert toilet.

Gå på opdagelse i vores udvalg af håndtørrer fra Veltia nedenfor.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Opnå effektiv håndtørring med produkter fra Veltia

Håndtørrer fra Veltia, er produceret med øje for hygiejne og effektivitet. Med sin kontaktløse funktion sikrer Veltia bakteriefri håndtørring med høj og grundig tørringseffekt.

Håndtørrerene fra Veltia var nogen af de første på markedet med den såkaldte ”hands down” funktion, der betyder, at hænderne skal bevæges ned i håndtørreren. Derudover var de som en af de få virksomheder med til at udvikle et system, hvor en indbygget bakke opsamler det overskydende vand fra tørringsprocessen, så det ikke ender på gulvet. Håndtørrerene er desuden energibesparende, hvorfor de kan installeres med god samvittighed til miljøet.

Ligeledes kendetegner Veltia sig ved, at de tilbyder dufte håndtørringsprocessen, som kan tilkøbes til håndtørrerne. Derved slipper du for at tilkøbe duftdispensere til toilettet ved siden af.

Håndtørrere til ethvert behov

Blandt vores sortiment finder du forskellige håndtørrere. Se for eksempel V7-modellen, som er en model, med den førnævnte ”hands down”-funktion. Eller VFusion håndtørrerene, der med sine kraftige, men lydsvage dyser sikrer effektiv håndtørring hver gang. Desuden kommer alle Veltias modeller i et stort udvalg af farver. 

De mange varianter af håndtørrere fra Veltia giver rig mulighed for at finde præcis den håndtørrer, som dækker dine behov. Dog, kan du med fordel tage et kig på vores øvrige udvalg af håndtørrere.

Se for eksempel håndtørrerene fra det franske kvalitetsmærke JVD. Med sine flotte designs og miljøvenlighed i højsædet er JVD’s håndtørrere det oplagte valg for den kvalitetsbevidste forbruger.

Clean Management – alt til professionel rengøring

I vores sortiment finder du desuden ikke kun håndtørrere. Hos Clean Management har vi et bredt udvalg af produkter, som eksempelvis sikrer hygiejne på hoteller og arbejdspladser. Til det formål har vi for eksempel et bredt udvalg af produkter fra mærket Rubbermaid.

Rubbermaid er en amerikansk producent, der producerer alt nødvendigt udstyr til professionel rengøring, for eksempel rengøringsvogne, skraldespande og tilhørende udstyr. Uanset hvad du søger til professionel rengøring og vedligeholdelse, kan du være sikker på at finde det hos Clean Management.

Kontakt os for hjælp og rådgivning

Vi tilbyder professionel hjælp i forbindelse med dit køb af vores håndtørrere fra Veltia. Hos Clean Management står vi altid klar med rådgivning, hvid du er i tvivl om vores produkter eller er nysgerrig på produkternes specifikationer.

Du er altid velkommen til at ringe til os, sende os en mail, eller udfylde fores kontaktformular – så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan finde vores kontaktinformationer ved at klikke på linket her.