Pedalspande

Pedalspande

Gem rod og affald væk med en flot pedalspand fra vores brede udvalg. Vores sortiment byder på pedalspande i forskellige farver og størrelser, så du nemt kan vælge præcis den, der passer bedst til dit behov. Pedalspanden er praktisk og hygiejnisk, da du ikke skal være i berøring med bakteriebefængte overfalder. Tryk blot ned på pedalen med din fod, og smid nemt og let skraldet i skraldespanden – du behøver ikke engang at bukke dig ned!

Hos Clean Management forhandler vi alt i toilethygiejne, affaldshåndtering og tilbehør, der hjælper dig med udstyr til toilet, rengøring og affald. Vi går ikke på kompromis med udseende og effektivitet, og vi tilbyder produkter, der bidrager til flot indretning. Gå på opdagelse i vores sortiment nedenfor for en effektiv affaldsløsning.

13 varer

Faldende orden
pr. side

Gem affaldet væk med en god pedalspand fra Clean Management

I stedet for at have store åbne skraldespande til at stå på arbejdspladsen og i det private hjem kan du investere i en pedalspand og derved gemme affaldet helt væk. Ikke nok med at de sørger for, at det ikke kommer til at lugte, da de er lukket til med et låg, så er skraldeposen også gemt væk.

Med vores mange forskellige varianter er det også muligt at finde en model og en farve, der vil passe perfekt til dit behov. Specielt til erhvervsmæssigt brug er vores pedalspande gode, da du undgår krydskontaminering hvor mikroorganismer bliver overført fra et element til et andet. Dette ses oftest indenfor fødevarer. En række af spandene er også i overensstemmelse med HACCPs retningslinjer.

Hos Clean Management finder du også et bredt udvalg af andre typer af indendørs skraldespande. Kig blandt andet nærmere på vores lukkede kontorspande, spande med åben top og trådkurve. Vi har også skraldespande i rustfrit stål og plastaffaldsspande, der er perfekte til sortering.