Affaldsstationer

Affaldsstationer

Her på siden finder du vores velfungerende udbud af diverse former for affaldsstationer til indendørs brug. Fælles for dem alle er deres fokus på nem og effektiv affaldssortering. Med netop disse affaldsstationer er der høj mulighed for tilpasning i form af valg af farver, størrelser, piktogrammer m.m. Du har også mulighed for at sammensætte disse på kryds og tværs.

Du finder de forskellige varianter i diverse materialer, så du nemt kan vælge lige præcis det system, der passer til dine behov. Enkelte modeller fås også med selvslukkende egenskaber, der giver dem en brandsikker brandcertificering. Du finder også effektive affaldsspande med deres eget sorteringssystem, perfekt til kontorbygninger eller affaldssortering i køkken og hjem.

13 vare(r)
modular åben top container lys grå
Ekskl. moms 1.975,00 DKK Inkl. moms 2.468,75 DKK
modular åben top container rustfri stål
Ekskl. moms 2.875,00 DKK Inkl. moms 3.593,75 DKK
modular åben top container sort
Ekskl. moms 1.975,00 DKK Inkl. moms 2.468,75 DKK
modular åben top container hvid
Ekskl. moms 1.975,00 DKK Inkl. moms 2.468,75 DKK
markeringsskilte til åben top container modular
Ekskl. moms 225,00 DKK Inkl. moms 281,25 DKK
kildesortering affald cm-front
Ekskl. moms 2.628,00 DKK Inkl. moms 3.285,00 DKK
affaldsstation 3rums flere varianter
Ekskl. moms 6.975,00 DKK Inkl. moms 8.718,75 DKK
Bruteinspirationtilaffaldshndtering-20
Ekskl. moms 0,00 DKK Inkl. moms 0,00 DKK
Indsatstilrund13literskraldespand-20
Ekskl. moms 79,00 DKK Inkl. moms 98,75 DKK
sortering af affald sort spand med farvede indsatse
Ekskl. moms 298,00 DKK Inkl. moms 372,50 DKK
Rundaffaldsspand13ltrmedmetalbund-20
Ekskl. moms 179,00 DKK Inkl. moms 223,75 DKK
skraldespand kildesortering 57liter
Ekskl. moms 4.703,00 DKK Inkl. moms 5.878,75 DKK
affaldsstation slimjim rubbermaid NYHED
Ekskl. moms 2.495,00 DKK Inkl. moms 3.118,75 DKK
13 vare(r)

Smarte affaldsstationer til nemt og effektiv affaldssortering

Det skal være nemt at sortere affald, og med disse affaldsstationer er du godt på vej. Affaldsstationerne er ofte medfulgt af letlæselige markeringsskilte, der gør det nemt for alle at bidrage til en grønnere og nemmere affaldssortering. Stationerne kan nemt sammensættes, så der kan opnås den bedste sorteringsmåde alt efter, hvor stationen skal placeres, og hvad behovet er.

Med effektive affaldsstationer har du en permanent løsning på affaldssorteringen i virksomheden, indkøbs- og storcentre m.m. Vores sortiment byder på de nyeste modeller samt innovativt design, der gør det nemt for alle at træffe et grønnere valg. En god og ligetil affaldssortering i form af affaldsstationer gør det nemt at sætte kursen den rigtige vej, hvis man ønsker et grønnere miljø.

Find alt til affaldshåndtering og -sortering

Hos Clean Management finder du et stort udvalg inden for affaldsløsninger, så du får dækket netop dit behov. Derfor finder du hos os mange forskellige muligheder, når det kommer til affaldshåndtering og -sortering. I vores udvalg finder du bl.a. aflåste beholdere, der fungerer effektivt i håndteringen af farligt affald, såsom batterier eller personfølsomt affald.

Vores udvalg byder også på lette og mindre dagligdagsløsninger i form af flotte pedalspande, der præsenterer en mere hygiejnisk og praktisk løsning, samt affaldsspande med vippelåg, der gør det nemt af komme af med affald og undgå lugtgener. Du kan derfor nemt finde produkterne, der opfylder alle behov, når det kommer til affaldshåndtering.

Brug for hjælp? Så kontakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål til vores sortiment, en bestemt vare eller noget helt tredje? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Hos Clean Management står vi klar til at besvare alle spørgsmål, og vi bestræber os selvfølgelig på at gøre dette hurtigst muligt. Skulle du uheldigvis ikke finde den vare, du søger, er du også meget velkommen til at kontakte os, og så vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det rigtige match.

Hos Clean Management har vores sortiment afsæt i innovation samt vores kunders behov, og vi er stolte af at kunne præsentere et alsidigt og kvalitetsrigt sortiment. Vi indretter og leverer produkter efter behov, og vi tilbyder derfor gerne hjælp og vejledning!