Rosconi

Rosconi

Hos Clean management finder du et udvalg af affaldsbeholdere fra det tyske kvalitetsmærke Rosconi.

Affaldsløsninger behøver ikke være grimme og klodsede. Rosconi producerer unikke interiørprodukter. Her på siden har vi et sortiment af deres flotte affaldsbeholdere i rustfrit stål. Disse affaldsbeholdere fremstår flot og udstråler kvalitet. Med deres elegante og luksuriøse design, vil affaldsbeholderne med sikkerhed tilføje ekstra kant til rummet.

Se nærmere på vores udvalg af affaldsbeholdere og -løsninger fra Rosconi nedenfor.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Elegante affaldsbeholdere fra Rosconi

Rosconis sans for design og detalje byder på produkter med elegant og luksuriøs fremtoning. Det tyske brand sætter kvalitet og visuelle udtryk i højsædet, og de sætter derfor en ære i at sammenflette moderne teknologi med traditionelt håndværk.

Hos Clean Management finder du et udvalg af affaldsbeholdere fra Rosconi. Vores udvalg byder blandt andet på eksklusive affaldsspande på henholdsvis 21, 33 og 73 liter, samt en elegant treparts-løsning, der samler flere forskellige affaldssorteringer på ét sted.

Flotte produkter i gode materialer

Det kan være svært at finde en affaldsbeholder, som man kan være bekendt at have stående fremme. Med sit flotte og fleksible design, vil en affaldsbeholder fra Rosconi naturligt matche enhver stil. Med Rosconis produkter bliver affaldsløsninger derfor ikke noget, som skal gemmes væk.

Da produkterne er i rustfrit stål, egner de sig desuden godt til at stå udenfor. Flere af produkterne kan derudover leveres med coating i hvid eller en anden flot farve.

Der findes også forskellige muligheder af låg til beholderne. Alt efter dit behov kan du vælge tragtformede låg, vippelåg eller låg med en spalte til papir. Hvis ønsket, kan beholderne også leveres uden låg, så de f.eks. kan bruges som stilfulde paraplyholdere. 

Stort udvalg af affalds- og rengøringsløsninger

Hos Clean Management finder du et stort udvalg af løsninger til affald og affaldssortering. Udover produkterne fra Rosconi, har vi affaldsspande med vippelåg, pedalspande, løsninger til kontor og hotel, og meget mere. Se også vores sortiment af udendørs affaldsløsninger. Uanset hvad du søger, har vi et væld af valgmuligheder med alsidige formål og funktioner. Tag et kig forbi vores andre produkter og find en affaldsspand, der passer perfekt til dine ønsker.

Udover vores store udvalg af affaldsløsninger, har vi også produkter inden for toiletudstyr og hotel- og rengøringsudstyr.

Blandt toiletudstyret finder du flere forskellige håndtørringsmuligheder – eksempelvis papirdispenserne fra Wepa Holland og de europæisk producerede håndtørrere fra JVD. Derudover har vi alt fra toiletbørster til håndsæber. Mellem hotel- og rengøringsudstyret finder du alt du skal bruge til god og effektiv rengøring.  

Har du spørgsmål? Konktakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål til de både unikke og funktionelle produkter fra Rosconi, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Er du i tvivl om produktet er noget for dig, eller nysgerrig på specifikationerne, står vi altid klar med rådgivning.

Du kan ringe til os på telefon +45 22 11 36 90, skrive til os på vores mail [email protected], eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så vil vi vende tilbage til dig snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!