BlackSatino dispenser til håndklædeark, zigzag

På lager
Varenummer:
55902006
420,00  DKK 336,00  DKK
  • Fri fragt over 1250,-

Denne dispenser er med plads til 700 håndklædeark en sikker vinder i det stilfulde og tidsløse Satino Black sortiment. Praktisk i forbindelse med opfyldning, elegant udstråling på væggen.

Vi kan sammen med dig skabe et rigtig flot og eksklusivt toiletmiljø med alle relavante dispensere til sæbe, håndklædeark, toiletsæderens, duft, desinfektion og toiletpapir i ark og ruller.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig: Vi står for opsætningen og med en leveringsaftale på aftalte produkter gør vi det samtidigt økonomisk muligt at blive en del af et bæredygtig sortiment.

Vi kan ikke gøre det gratis, men tænker vi begge miljø og det at være et skridt foran kan vi sammen skabe rammerne for den mest bæredygtige toiletindretning i verden - det nye sort.

100 % CO2 neutral - Ecolabel - CradletoCradle og FSC recycled

I Satino Black sortimentet taler vi CO2 neutral hvad enten det gælder dispensere eller forbrugsvarer.

Dispensere bliver brugt dagligt og når de efter en årrække "bliver slidte" tager vi dem alle retur, sender dem tilbage til fabrikken, hvor de raspes op og bliver til nye - det er genbrug - det er, det nye sort!

Fører I et grønt CO2 regnskab? Tænker I miljø? Vil I gerne gøre en forskel? - så gør som andre og skift til Satino Black, det mest bæredygtige design for dit toiletområde.

Dare to be black!

Specifikationer
Levering1-3 dage afhængig af antal
Længde/dybde140 mm
Produkt Bredde280 mm
Højde440 mm