Udendørs askebægre

Udendørs askebægre

Ser du af og til, at der lægger cigaretskodder smidt ved hovedindgangen til din arbejdsplads eller i rygeområderne? I så fald kan et udendørs askebæger afhjælpe dette problem. Her vil cigaretterne kunne blive skoddet og smidt i askebægeret med det samme, hvorved de ikke sviner på upassende steder. Hos Clean Management finder du et stort udvalg af udendørs askebægre, der kan placeres foran virksomheder, skoler, institutioner, butikker etc., så kampen mod skodderne kan blive bekæmpet, og det rene miljø kan blive bevaret!

For at hjælpe dig i beslutningen om, hvilket askebæger du skal købe, giver vi dig herunder et overblik over de modeller, vi har i vores sortiment:

  • Væghængte modeller - leveres med monteringskit
  • Fritstående modeller - kan fastmonteres i et underlag
  • Kombinationsmodeller - askebægre og skraldespande i én
Forrige
Placering (1)
Vælg Type/Størrelse (1)
Produktstørrelse (1)
Næste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Køb dit udendørs askebæger hos Clean Management

Vores sortiment byder på udendørs askebægre i alle afskygninger. På webshoppen finder du både en god variation af forskellige modeller og farver, så du kan finde lige netop dét udendørs askebæger, der måtte passe bedst til de omgivelser, det skal stå i. Vi har bl.a. både vægmonterede- og stand alone askebægre samt en kombination af aske- og affaldsbeholdere. Med disse muligheder bestemmer du selv, om du ønsker at montere askebægret på væggen eller placere de stående beholdere på jorden i rygeområderne. 

Foruden at kunne tilbyde en række kvalitetsrige og flotte produkter kan vores askebægre også tåle alt slags vind og vejr. Derved behøver du ikke bekymre dig om at skulle flytte rundt på dit ny købte produkt, så snart temperaturen og vejrforholdene ændrer sig.

Skod cigaretterne nemt og praktisk med et væghængt askebæger

Ønsker du et attraktivt og praktisk askebæger, der ikke vækker for meget opsigt i rygeområderne, vil et vægmonteret askebæger være det optimale valg med henblik på dette. Her bliver cigaretaffaldet samlet i en udtagelig beholder, som sørger for, at skodderne og asken forbliver tørt, hvilket ligeledes gør det nemt at bortskaffe, når beholderen skal tømmes. I vores udvalg finder du galvaniserede modeller, der hurtigt kvæler ilten og slukker gløderne, når cigaretten skoddes. 

Vælger du at købe en af vores vægophængte askebægre, kan du vælge at supplere den med en af vores udendørs skraldespande. Med denne kombination vil du ikke kun give folk mulighed for at kunne skodde sine cigaretter. Hvis de har overflødigt skrald, vil de ligeledes kunne smide dette ud i skraldespanden med det samme, hvorved det ikke kommer til at svine unødige steder.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Måtte du sidde inde med spørgsmål til vores udendørs sortiment af askebægre, vores skraldespande eller andre affaldsløsninger, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på +45 22 11 36 90 eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden. Du kan også skrive en mail til [email protected].

Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at tilbyde fagligkyndig vejledning og ekspertise, hvad enten dit spørgsmål vedrører vores askebægre til udendørs brug eller omhandler vores andre produkter. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.