Urinaler og udstyr

Urinaler og udstyr

På denne side finder du vores stærke udvalg af produkter og udstyr til urinaler. Du finder bl.a. forskellige former for sifoner, der sikrer et godt afløb til diverse urinaler, specialrengøring til lugtfjernelse i og omkring urinaler, vandfri urinaler samt duftmåtter, der sikrer den gode duft og hjælper med at undgå ekstra rengøring i form af deres anti-splash egenskaber.

Her finder du også den yderst populære RubberMaid, der er et af verdens mest effektive og automatiserede systemer til rengøring og vedligeholdelse af urinaler. RubberMaid er en berøringsfri løsning, der stopper bakterievækst og hjælper med fjernelsen af urinsten i afløb. Den berøringsfrie drift formindsker overførsel af bakterier og sikrer derved en endnu bedre hygiejne.

11 vare(r)
DigitalautosanitiserRubbermaid-20
Ekskl. moms 635,00 DKK Inkl. moms 793,75 DKK
Metalflexslangetilautosanitiser-20
Ekskl. moms 222,00 DKK Inkl. moms 277,50 DKK
metal saddle kit til autosanitiser system
Ekskl. moms 141,00 DKK Inkl. moms 176,25 DKK
plastik saddel kit til rubbermaid sanitiser
Ekskl. moms 93,00 DKK Inkl. moms 116,25 DKK
PurinelBiorengringvedurinaler2x5ltr-20
Ekskl. moms 321,00 DKK Inkl. moms 401,25 DKK
SanitiserBioPurinelrefill310ml-20
Ekskl. moms 617,00 DKK Inkl. moms 771,25 DKK
urinal måtte urinal frisker v-screen
Ekskl. moms 249,00 DKK Inkl. moms 311,25 DKK
urinal rens måtter triple action
Ekskl. moms 310,00 DKK Inkl. moms 387,50 DKK
urinal måtter lang model 30 dage
Ekskl. moms 348,00 DKK Inkl. moms 435,00 DKK
vandfrit urinal hvid keramik
Ekskl. moms 3.195,00 DKK Inkl. moms 3.993,75 DKK
urinal duft måtte wee screen anti splash
Ekskl. moms 297,00 DKK Inkl. moms 371,25 DKK
11 vare(r)

Alt i toiletudstyr til den bedste pris

Hos Clean Management finder du alt i toiletudstyr til både nye og gamle faciliteter. Vores store sortiment byder på udstyr og produkter af højeste kvalitet til de bedste priser, så du ikke skal gå på kompromis med kvalitet og udgifter. Vores udvalg sikrer en god og effektiv hygiejne på dine toiletfaciliteter, så der altid er en god oplevelse ved brug og vedligeholdelse. Vi sælger produkter og udstyr, der hjælper med at effektivisere rengøringsprocessen samtidig med at vedligeholde og holde hygiejnen i top. Står du og mangler nyt udstyr, eller ønsker du at effektivisere dine toiletfaciliteter, kan du gå på opdagelse i vores forskellige sortimenter såsom dispensere til papir, sæbe og duft, håndaftørringspapir samt håndsæbe og shampoo.

Effektive løsninger til dig og din virksomhed

Hos Clean Management har vi fokus på at finde de bedste og mest effektive løsninger til dig og din virksomhed. Vores sortiment har altid afsæt i vores kunders behov og ønsker, samtidig med at vi tilbyder nye og aktuelle produkter på markedet. Udover essentielt udstyr, tilbehør og vandfri urinaler, forhandler vi også urinaler – og du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud. Vi leverer produkter til lige præcis dine toiletbehov og ønsker, og vi tilbyder all-inclusive løsninger, så du altid kan gøre dig en effektiv og problemfri handel hos os.  

Vi har altid den gode hygiejne i højsædet, og vi hjælper dig gerne med at finde de bedste løsninger til lige præcis dit og din virksomheds behov.

Brug for hjælp? Så kontakt os allerede i dag

Hos Clean Management har vi ikke blot det bedste udstyr og produkter, men også den bedste vejledning. Har du en speciel rengøringsopgave, spørgsmål til produkter eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Se vores kontaktinformation og send os en besked via kontaktformularen her. Vi bestræber os på at besvare henvendelser hurtigst muligt, og ingen opgave er for stor eller lille hos Clean Management. Vi er stolte over at tilbyde professionel vejledning og ekspertise inden for toiletudstyr, skraldespande og udendørs affaldsløsninger samt hotel- og rengøringsudstyr. Faktisk har vi hele 30 års ekspertise, og køber du for over 1250,- kr., får du fri fragt oveni.