Affaldsløsninger

Affaldsløsninger

Vi har her samlet alt i affaldsløsniger - såvel til inden- som udendørs området

  • Indendørs området - se de mange varianter til respektive områder.
  • Udendørs området er skraldespande, askebægre og hunde høm holdere og poser. 
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 af 101

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 af 101

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stil dine skraldespande indendørs og undgå unødigt affald

Står du for rengøringen på de indendørs områder, kan du med et par opstillede affaldsspande undgå den store oprydning og samtidigt opretholde et rent og skraldefrit miljø. Med indendørs affaldsspande gør du det lettere for dine kollegaer, restaurantens gæster eller de besøgende i storcentret at komme af med sit overflødige skrald. Ingen ønsker, at det skal smides i hjørnerne eller samles op på steder, hvor det ikke burde befinde sig.

Farverne og litermålene på vores skraldespande varierer i forhold til modellerne, men de findes alle til en overbærelig pris. Derved har du også mulighed for at finde netop dén model med de specifikationer, du mener, kan opfylde de behov, du måtte have.

Har du spørgsmål angående affaldsspande til indendørs brug?

Er der spørgsmål eller undren til specifikationerne på de indendørs skraldespande, eller har du i stedet brug for en skraldespand til udendørs brug, kan vi kontaktes på tlf. +45 2211 3690 og via vores kontaktformular på hjemmesiden. Vores kompetente medarbejdere bestræber sig på at besvare din henvendelse hurtigt muligt og håber at kunne imødekomme dine spørgsmål.

  • +45 2211 3690
  • ms@cleanmanagement.dk
KONTAKT OS