Affaldsløsninger

Affaldsløsninger

Er du også træt af henkastet affald i hjørner og kroge på dit caféområde eller i storcentret? Dette kan du undgå med vores affaldsløsninger. Med lettilgængelige og strategisk opstillede skraldespande og æskebægre skal dine gæster ikke lede efter steder til deres affald eller cigaretter, og du vil derfor få langt større succes med at holde dine områder pæne og fri for affald.

Vi har gjort det nemt for dig ved at samle alt til indendørs affaldsløsninger på ét sted. Mangler du skraldespande og andre affaldsløsninger til offentlige steder, såsom hoteller, butikscentre, restauranter etc., er du således kommet til det rette sted. Du finder et stort udvalg af affaldsspande, både affaldsspande i plast, affaldsspande med vippelåg eller åben låg, pedalspande, sorteringsstationer og andet udstyr. Se udvalget herunder og sørg for indbydende og præsentable områder til dine kunder og gæster. Tjek også vores udendørs affaldsløsninger, hvor du finder skraldespande, askebægre og hundeposer til dine udendørsarealer.

21 varer

Faldende orden
pr. side

Elegante løsninger til affaldssorteringen

I vores sortiment finder du ikke blot funktionelle, men også æstetisk indbydende skraldespande. Vi har eksempelvis affaldsspande i et design af rustfrit stål kombineret med sort eller hvid. Disse eksklusive designs skæmmer dermed ikke omgivelserne. Vores affaldsspande kan derfor med fordel bruges på både caféer, hoteller, konferencelokaler og andre steder, hvor rummets interiør spiller en vigtig rolle for helhedsindtrykket. Flere af vores modeller kan også sammensættes, så du kan lave en station til affaldssortering til f.eks. plast, papir og madrester. Vi har også indsatse, som kan påhæftes på indersiden af runde skraldespande, så sorteringen bliver endnu lettere.

Stort udvalg af pedalspande og skraldespande med vippelåg

I udvalget finder du en bred vifte af pedalspande, som er både hygiejniske og praktiske, da man kan åbne og lukke skraldespanden uden berøring samtidig med, at låget sikrer, at der ikke kommer lugtgener fra affaldet. Vores pedalspande findes i et væld af størrelser og varianter, så der er noget til ethvert behov. Er pladsen trang, kan du med fordel kigge på vores pedalspande, der kan betjenes fra siden og dermed kræver mindre plads – perfekt til de små kroge på kontoret eller mødelokalet.

Vi forhandler også praktiske skraldespande med vippelåg i henholdsvis 15, 25 og 50 liter. Vippelåget sikrer optimal hygiejne ved at lukke af for affaldet, men på en måde, hvor det er stadig nemt for brugeren at komme af med affaldet.

Har du spørgsmål til vores indendørs skraldespande?

Sidder du inde med spørgsmål til vores indendørs skraldespande eller øvrige sortiment, er du meget velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere. Vi har altid fokus på vores kunders behov, og vi vil derfor hellere end gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 22 11 36 90, på vores mail [email protected] eller via vores kontaktformular.