Udendørs affaldsløsninger

Udendørs affaldsløsninger

Er du træt af at se endnu et stykke skrald være blevet smidt ved indgangen til din arbejdsplads eller på parkeringspladsen og udeområderne? For at undgå dette kan du med god samvittighed vælge at investere i en udendørs skraldespand, som kan afhjælpe problemet.

Hos Clean Management har vi et stort sortiment af brugbare skraldebeholdere. Vores udvalg består primært af affaldsbeholdere og skraldespande i plast, der fås med en række forskellige litermål. Herunder kan du se listen over de varianter, vi har på vores webshop:

  • Ranger - åben top på 4 sider. 170 liter.
  • Ranger - push låger på 2 sider. Op til 170 liter.
  • Landmark - fås både i juniormodellen og op til 189 liter i volumen.
  • Tippevogn - til transport af affald. Lasteevne på knap 1/2 tons.

30 varer

Faldende orden
pr. side

Opstil dine skraldespande i dine udendørs områder

Ved at vores varianter kommer i forskellige farver og med et bredt spænd af litervolumen, har du rig mulighed for at finde lige netop dén skraldespand, som vil passe perfekt til dit ønske om at mindste griseriet. De meget neutrale farver, som du kan på vores webshop, gør det tilmed muligt at gemme din nye skraldespand lidt væk, da den med de nedtonede farver ikke vil være så i øjefaldende.

Supplér din nye skraldespand med en af vores udendørs askebægre, der vil kunne hjælpe til, at skodderne ligeledes ikke vil blive smidt på jorden. Derudover kan det udendørs askebæger også sørge for, at de nyslukkede cigaretter ikke bliver smidt i skraldespanden, men at de i stedet ender i den rigtige beholder, hvilket er med til at mindste risikoen for brand.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Har du et specifikt ønske om en affaldsbeholder, eller er du i tvivl om hvilken skraldespand, der vil passe perfekt til jeres udendørs område, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Du kan fange os på tlf. +45 22 11 36 90, på vores mail [email protected] eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.