Hundeposer og -holdere

Hundeposer og -holdere

Hvad end det drejer sig om storcentre, caféer, lejlighedskomplekser eller ejendomsadministrationer, så er det rigtig ærgerligt, når udendørsområderne beskæmmes af grimme og ildelugtende efterladenskaber fra hunde.

I kampen mod hundens efterladenskaber tilbyder Clean Management derfor et sortiment af hundeposer samt smarte stativer og beholdere hertil. Hundeposerne er bundtet i praktiske 100 stk. bundter og er lige til at hænge på krogene i holderen. På den måde bliver det let for gæster, beboere eller andre besøgende med hund at sørge for at rydde op efter denne. Se hele udvalget herunder og find den løsning, der matcher dine udendørsarealer bedst.

6 vare(r)
fod tilpasset stolpe til hundeposeholder
Ekskl. moms 195,00 DKK Inkl. moms 243,75 DKK
fod i støbt alu til hundeposeholder stativ
Ekskl. moms 195,00 DKK Inkl. moms 243,75 DKK
holder til hunde hoem poser
Ekskl. moms 695,00 DKK Inkl. moms 868,75 DKK
hunde høm lorte pose
Ekskl. moms 345,00 DKK Inkl. moms 431,25 DKK
komplet hundeposestativ med skraldespan
Ekskl. moms 2.295,00 DKK Inkl. moms 2.868,75 DKK
hundepose holder aluminium
Ekskl. moms 595,00 DKK Inkl. moms 743,75 DKK
6 vare(r)

Køb hundeposer samt stativer og holdere hertil

Hundeposer med tilhørende stativer og poseholdere er en effektiv måde at sørge for, at hundeluftere i dit udendørsområde rydder op efter deres hundes efterladenskaber. Her på siden finder du smarte løsninger, der bl.a. inkluderer et komplet hundeposestativ med tilhørende skraldespand. Her er der en holder til hundeposer, så du kan sørge for, at der er poser til rådighed. Nedenunder er der en smart skraldespand, der kan rumme 50 liter, så det er let at skaffe sig af med de brugte hundeposer. Skraldespandes og holderen leveres på en stolpe i alu, som kan nedstøbes direkte i beton eller monteres på en fod. En smart løsning, der passer ind i de fleste miljøer.

Poseholderne kan også købes enkeltvis, hvorefter de let kan monteres på vægge ved hjælp af et medfølgende monteringskit. Holderne er udformet i galvaniseret stål, så du får et robust og kvalitetsstærkt produkt. Uanset hvilken model du vælger, er hundeposer og stativer en ideel løsning til ethvert udendørsområde, hvor der opholder sig mange mennesker, og hvor det derfor er ekstra vigtigt at sørge for rene og pæne omgivelser.

Hold dine udendørsarealer pæne med Clean Management 

Hos Clean Manament tilbyder vi et stort sortiment af udendørs affaldsløsninger. Det betyder, at du foruden hundeposer, kan finde alt lige fra askebægre, skraldespande i diverse varianter samt andre praktiske udendørs løsninger til affald. Dermed kan du undgå henkastet affald og cigaretskodder, som ødelægger indtrykket af dine udendørsområder. Takket være vores store udvalg, der rummer et væld af farver og designs, er det desuden let at finde en løsning, der matcher dine øvrige omgivelser og indretning.

Vi sætter en stor ære i hele tiden at opdatere vores sortiment med spændende og innovative produkter, så du får de bedste løsninger på markedet. Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp til at finde den helt rette løsning til dine behov, står vi hellere end gerne til rådighed. Du er derfor velkommen til at give os et kald på tlf. +45 22 11 36 90 eller sende os en mail på ms@cleanmanagement.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.