Håndsæbe og shampoo

Håndsæbe og shampoo

Hos Clean Management finder du et bredt udvalg af håndsæbe og shampoo i flere varianter. Det indebærer både cremesæbe, skumsæbe samt flydende håndsæbe. De forskellige typer sæbe fås både i dunke eller som refillers, der let kan placeres i en tilhørende dispenser.

Blandt sæberne finder du allergivenlige og milde sæber, så du kan vaske hænder hyppigt, uden at huden lider overlast eller bliver tør. Vores udvalg af håndsæbe og shampoo er derfor i høj grad velegnet til brug på steder, hvor hyppig håndvask er påkrævet – f.eks. hospitaler og institutioner. Når du køber håndsæbe og shampoo hos os, kan vi desuden tilbyde dig fordelagtige priser. Tjek det komplette sortiment herunder og find den type håndsæbe, du står og mangler.

9 vare(r)
håndsæbe refiller sparq blacksatino
Ekskl. moms 349,00 DKK Inkl. moms 436,25 DKK
svanemærket cremesæbe 5 liter dunk til dispensere
Ekskl. moms 156,00 DKK Inkl. moms 195,00 DKK
Cremesbeflaskeoneshot-20
Ekskl. moms 109,00 DKK Inkl. moms 136,25 DKK
Flydendecremesbeflexrefill-20
Ekskl. moms 195,00 DKK Inkl. moms 243,75 DKK
Shampootilhnderogkropflexrefill-20
Ekskl. moms 299,00 DKK Inkl. moms 373,75 DKK
skumsæbe 5 liter dunk til brug for dispensere
Ekskl. moms 156,00 DKK Inkl. moms 195,00 DKK
SkumsberefillberringsfriAutofoamsbedispenser-20
Ekskl. moms 370,00 DKK Inkl. moms 462,50 DKK
SkumsbetilFlexsystemet2strrelser-20
Ekskl. moms 267,00 DKK Inkl. moms 333,75 DKK
skumsæbe manuel 800 ml rubbermaid
Ekskl. moms 375,00 DKK Inkl. moms 468,75 DKK
9 vare(r)

Find både flydende håndsæbe, creme- eller skumsæbe

Hyppig håndvask behøver ikke at resultere i tørre hænder. Vores varianter af håndsæbe vil, udover at rense dine hænder, nemlig også pleje og blødgøre hænderne. Vi har f.eks. cremesæbe, der er tilsat sheabutter og Vitamin E, som både lindrer og blødgør huden. Foretrækker du en sæbe, der skummer godt op under vask, har vi naturligvis også flere varianter af skumsæbe, som ligeledes fås med berigende Vitamin E og blødgørende sheabutter.

Vores håndsæbe kommer desuden i hygiejniske forseglede engangsrefillere, som holder sæben frisk og bakteriefri, ligesom det er nemt at udskifte refilleren, når den er tom. Har du brug for større mængder håndsæbe, fører vi også sæbe i praktiske 5-liters dunke, som du selv kan fylde i dispenseren. Uanset om du er til cremesæbe, skumsæbe eller almindelig flydende sæbe, finder du det hele hos os, så du kan holde hygiejnen i top.

Find også tilhørende dispensere til sæbe

Mangler du en tilhørende dispenser til din håndsæbe, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi forhandler nemlig dispensere til både sæbe, aftørringspapir og duftfriskere. Vi har f.eks. sæbedispensere fra den flotte Satino Black-serie, som udover at være udformet i et eksklusivt design også er 100 % CO2-neutrale. Blandt vores håndsæbe finder du desuden sæbe specielt udformet til dispenseren, så de passer perfekt sammen.


De forskellige sæbedispensere fås også i flere størrelser, så du kan vælge efter, hvor mange der kommer til at gøre brug af dispenseren. Ved flere af modellerne kan du også selv justere doseringerne, så du får den helt rette mængde i hænderne. Du kan også vælge mellem berøringsfrie eller manuelle dispensere. Uanset hvilken sæbedispenser du vælger, så sikrer de hygiejniske forseglede refillere fra vores sæbe, at risikoen for kontaminering mindskes, ligesom de er nemme at udskifte.

Vi har alt, hvad du har brug for til effektiv håndhygiejne

Hos Clean Management har vi alt, hvad du har brug for, når det gælder vask og rens af hænder. Udover vores håndsæbe, shampoo og dispensere finder du nemlig også hånddesinfektion, håndtørrere og håndaftørringspapir. Det stopper dog ikke ved håndhygiejnen. Vi har faktisk alt, hvad du har brug for til at skabe de mest optimale toiletforhold, uanset om det gælder hoteller, restauranter, fitnesscentre eller andre offentlige institutioner og virksomheder. Det betyder, at Clean Management er din totalleverandør, da vi har samlet alt, hvad du skal bruge på ét sted.

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os. Med over 30 års ekspertise kan vi helt sikkert hjælpe dig. Tøv derfor ikke med at give os et kald på tlf. +45 22 11 36 90. Du kan også skrive til os på ms@cleanmangement.dk eller via vores kontaktformular.