Arbejdsborde & transportvogne

På denne side finder du Clean Managements nøje udvalgte sortiment af arbejdsborde med hjul samt transportvogne, der skal gøre det daglige arbejde nemmere og mere skånsomt for dine medarbejdere. Hvad end du ønsker et arbejdsbord, et transportbord eller et håndværkerbord til lageret, supermarkedet, værkstedet, byggepladsen eller til medicinalindustrien, så vil vores vogne og borde være en oplagt investering.

Ønsker du at vide mere om arbejdsbordenes tekniske specifikationer? Så læs nærmere om de enkelte vognes funktioner ved at klikke på dem nedenfor, og find den model, der opfylder dine behov. Søger du mere specifikt serveringsvogne og rulleborde til fx restauranten, hotellet eller kantinen, så har vi en hel produktkategori dedikeret udelukkende til dette.

3 vare(r)
arbejdsbord på hjul - kapacitet 226 kg
Ekskl. moms 2.725,00 DKK Inkl. moms 3.406,25 DKK
arbejdsbord på hjul - transportvogn
Ekskl. moms 2.285,00 DKK Inkl. moms 2.856,25 DKK
transportvogn enkelt eller dobbelt
Ekskl. moms 3.565,00 DKK Inkl. moms 4.456,25 DKK
3 vare(r)

Se vores udvalg af billige transportvogne og arbejdsborde med hjul

Når du skal transportere varer, værktøj eller lignende rundt på arbejdspladsen, findes der langt bedre alternativer end det at skulle bære det selv. Det er her, at transportvogne på hjul, også kaldet håndværkervogne, vil være oplagte i mange henseende.

Vi har bl.a. et arbejdsbord på hjul, som fås i en mindre udgave (990 x 438 x 850 mm) og i en større model (1150 x 640 x 850 mm), hvor begge kan klare en kapacitet på 226 kg. Du kan dermed transportere et tungt læs, uden at du skal besvære dig selv fysisk eller lave uhensigtsmæssige løft. Du er med denne model garanteret et ergonomisk håndtag, der fodrer en bedre håndtering og kontrol samt øgning af arbejdssikkerhed.

Er det trængt med pladsen, eller har du behov for mere end blot én transportvogn? Så har vi en transportvogn, der er sammenklappelig. Den går fra at fylde 115 x 60,5 x 87,4 cm til at fylde 124 x 60,5 x 27,7 cm. Du har desuden mulighed for selv at ændre den fra en vogn med én hylde, til at den har to, hvor den kan klare en kapacitet på 182 kg. Det er dét, som er med til at gøre denne transportvogn helt unik i sin opbygning og anvendelse. Denne model har også mængderabat, hvilket vil sige, jo flere du køber, jo mere sparer du.

Udforsk andre muligheder indenfor indendørs inventar

Når det kommer til indendørs inventar, er det vigtigt ikke at gå ned på udstyr eller kvaliteten heraf. Derfor har vi et bredt sortiment, som er opdelt i flere produktkategorier såsom advarselsskilte, afspærring i rustfri stål, hjælperedskaber samt mange andre kategorier, som kan være brugbare i din daglige arbejdsgang. Du vil nemt kunne effektivisere arbejdsgangen samt gøre arbejdspladsen mere sikker for både medarbejdere og kunder.

Clean Management – fokus på innovative løsninger til din virksomhed

Hos Clean Management finder du et væld af innovative løsninger og produkter, som kan være med til at effektivisere arbejdsgangen og gøre arbejdspladsen mere sikker. To vigtige kriterier, som enhver arbejdsgiver skal have fokus på uanset branche. Derfor finder du hos Clean Management udelukkende professionelle løsninger, som hurtigt vil kunne benyttes.

Har du brug for vores hjælp til et særligt produkt eller en løsning, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Det kan du gøre via tlf. +45 22 11 36 90, vores mail info@cleanmanagement.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.