Pedalspande plast frontbetjent

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer:
Pedalspande plast frontbetjent

Vælg din model blandt 15, 30, 50, 68 eller 90 liter - 6 forskellige farver. Kan også bruges til sortering, vælg dobbelt inderspande som ekstra

Fra 868,75  DKK 695,00  DKK
  • Fri fragt over 1250,-

Som udgangpunkt er der 2 modeller i denne kæmpe serie:
FRONTBETJENTE - FODPEDALEN SIDDER PÅ DEN BREDE SIDE AT SKRALDESPANDEN

SIDEBETJENTE - FODPEDALEN SIDDER FOR ENDEN AF SKRALDESPANDEN

Her præsenteres den frontbetjente model. Findes i 5 forskellige størrelser med udgangspunkt i en lille praktisk 15 liter og så op
til den helt store model på 90 liter, der så grundet størrelsen er forsynet med hjul på bagsiden, dette for en ergonomisk nem transport.
Farverne spænder vidt - fra de klassiske hvide og sorte affaldsbeholdere til blå, beige, grå og røde samt en rustfri stål udgave.

Den samlede serie der også markedsføres som SlimJim step on containers er udført i polyethylen og med en robust forpedal.
Låget sænker sig lydløst og kontrolleret og de indvendige hængsler gør at væggen bagved ikke bliver ødelagt.

De glatte overflader gør at rengøring bliver en formsag og de mange farver og størrelser gør at netop du som kunde kan vælge præcis den ønskede model.

HACCP godkendte - og dermed perfekte til køkken områder - men tilpasset ethvervt miljø. Serien indeholder så mange varianter at den passer ind til alle kunder - restaurant, hotel, kantiner, kontormiljøet m. fl.

Specifikationer
Levering8-12 dage
Produkt BreddeVælg variant for mere info
HøjdeVælg variant for mere info
Længde/dybdeVælg variant for mere info