Biodrier executive2 håndtørrer-Silver

Varenummer: 60613017
Ekskl. moms 6.395,00 DKK Inkl. moms 7.993,75 DKK

Pris ved 1 stk.

 

VAREN ER UDGÅET - SE DEN NYE MODEL HER

Download PDF filer her

Adobe_PDF_file_icon_32x32 

 

NY model på lager - SE DEN HER

Biodrier Executive2 er til dig der ikke vil gå på kompromis

Er du på udkig efter i bogstaveligste forstand "toppen af poppen" indenfor hygiejniske håndtørrer med varm luft og vil du samtidig have en maskine, der er smart, hurtig, effektiv og miljømæssigt i førertrøjen ... så er vores nye Biodrier Executive løsningen. Findes i 4 farver.

Med sit lave strømforbrug på kun 1200 watt og en tørretid på omkring 10 sekunder hører denne Biodrier håndtørrer til blandt de mest effektive på markedet.

Et HEPA filter forhindrer spredning af bakterier og virus og holder maskinen ren og hygiejnisk hele tiden.

Når hænderne føres op og ned i sprækken registrerer 3 infrarøde sensorer dine hænder og starter maskinen automatisk. Således stopper maskinen også så snart hænderne fjernes igen.

Et lækkert blåt lys sørger for at du kan se hvordan vandet blæses af hænderne og ned i et afløb hvor det opsamles i en beholder i bunden, således at vandet ikke ender på gulvet.

Desuden er der mulighed for at tilsætte "Biodrier Gells" som renser luften, holder dine hænder behageligt fugtige og sørger for en frisk duft i lokalet.Biodrier Gell er fremstillet af naturlige ingridienser uden brug af kemikalier.

En LED lampe indikerer, når vandbeholder skal tømmes eller filteret skal skiftes.

Nye og forbedrede indkøbsmuligheder har gjort det muligt at sænke priserne og vi har derfor pr. 19 august 2014 rettet priserne ned med kr. 1000 pr. maskine

Yderligere information

Yderligere information

FarveSilver
Kilo/kg.10
Længde/dybde660 mm.
Produkt Bredde330 mm.
Højde230 mm.