Urinal måtter, Anti-splash V-screen - Ocean

Varenummer: 29401204
Ekskl. moms 249,00 DKK Inkl. moms 311,25 DKK

Prisen er PR. KARTON med 12 stk - under kr. 1 pr. dag for en frisk og behagelig duft ved dine urinaler

Download PDF filer her

Adobe_PDF_file_icon_32x32 

Download PDF filer her

Adobe_PDF_file_icon_32x32 
 

Du har valgt Ocean duft - som en bølge, der skyller ind med en frisk kølig marine muskus liflig blendet med blomster. En frisk, ren duft der bringer det udendørs indenfor.

V-Screen Urinalfrisker/måtter - 3 varianter/farver og ingen sprøjt!

Urinaler er en kilde og grobund for dårlig lugt på grund af opbygning af urinsyre sten.

En V-Screen urinalfrisker er et effektivt middel til at holde afløb og urinaler fri for affald og sørger samtidig for en ren og frisk duft imellem rengørings intervallerne.

Urinalmåtten er en gummi måtte der passer over afløbet i de fleste urinaler og fungerer som et net til at fange snavs såsom tyggegummi, cigaretter, papir og andet affald.

I gummi materialet er der indstøbt et lugtneutraliserende stof, som er målrettet til at nedbryde duftstoffer fra urin. Når der urineres på måtten frigives dette stof og giver en behagelig duft i op til 30 dage.

Til hver måtte medfølger en plastik engangshandske hvilket gør, at du nemt og bekvemt kan skifte denne ved at tage fat i et lille håndtag på måtten og skifte til en ny urinalfrisker.

Sælges i karton med 12 stk. - vælg din duftfavorit - eller skift lidt mellem de 3 varianter af urinalfriskere - vælg din model!

Yderligere information

Yderligere information

FarveOcean
Kilo/kg.0
Levering1-3 dage
Længde/dybde178 mm.
Produkt Bredde178 mm.