Pusleborde og KinderStep

Pusleborde og KinderStep

Hos Clean Management fører vi et stærkt udvalg af pusleborde og blespande for nem håndtering af bleskift og brugte bleer. Vores produkter er særligt målrettet til offentlige steder såsom indkøbscentre, institutioner, hoteller, restauranter eller andre typer af toiletter med offentlig adgang og med mange brugere.

Vores pusleborde er godkendte til brug i det offentlige rum, hvor der er ekstra strenge krav til holdbarhed, sikkerhed og hygiejne, så her får du den bedste kvalitet til rimelige priser. Alle vores modeller er væghængte - og føres som udgangspunkt i vertikale og horisontale udgaver.

Vi har modeller fra anerkendte producenter som Rubbermaid og du kan vælge mellem flere farver og modeller, så du samtidig kan finde et puslebord, der designmæssigt matcher dit toilet bedst muligt.

Følg også med her på siden når vi meget snart lancerer vores helt nye produkt - KInderStep? 

7 varer

Faldende orden
pr. side

Væghængte pusleborde med praktiske egenskaber

Når man taler om pusleborde beregnet til toiletter med offentlig adgang eller mange forskellige brugere, er der som oftest tale om væghængte pusleborde. Denne type pusleborde har en praktisk beskaffenhed og kan slås sammen, så puslebordet fylder mindst muligt, når det ikke er i brug.

Væghængte pusleborde kommer ligeledes i 2 forskellige udgaver – vertikale og horisontale. Ved vertikale pusleborde er barnets hoved vendt ind mod væggen, mens barnet på det horisontale pusleborde har siden til væggen, og på den måde spares der plads ud i rummet.

Vores pusleborde er ligeledes udstyret med anti-bakterielle foranstaltninger, som forhindrer bakterier i at overleve på puslebordet. Tilmed kommer flere pusleborde med praktiske funktioner såsom hylder og kroge til opbevaring af bleer, pusletaske og andet udstyr.

Sikkerheden er i top og hængslerne på puslebordene er således testet for belastning på op til 100 kg. Bordene kommer også med sikkerhedsstropper, så man kan fastgøre barnet under bleskiftet.

Blespande til hygiejnisk håndtering af bleer

Når bleskiftet er foretaget, er det vigtigt at kunne skille sig af med den brugte ble på en nem og hygiejnisk måde.

Her har vi i Clean Management flere løsninger indenfor blespande. Fælles for alle vores modeller er, at der er tænkt på rummelighed, indkapsling af lugt og en praktisk åbne-/lukkemekanisme. Husk ligeledes at købe poser til blespandene, som også er fremstillet specielt til håndtering af bleer.

Hos os har vi masser af produkter indenfor toilethygiejne. Du finder alt til det offentlige toilet såsom sæbedispensere, håndtørrer, toiletbørster og meget mere.