Hånddesinfektion

Hånddesinfektion

En god håndhygiejne er afgørende, hvis du vil undgå smitsomme sygdomme og forebygge spredningen af disse. Hos Clean Management finder du et bredt udvalg af hånddesinfektion, så du let og effektivt kan afspritte dine hænder, når behovet opstår.

I sortimentet finder du både håndsprit med eller uden alkohol såvel som skumbaseret sprit, hvis du foretrækker dette. Vores hånddesinfektion fås i størrelser helt op til 5 liter, så du undgår at løbe tør, hvis de desinficerende produkter skal bruges på arbejdspladser eller øvrige steder, hvor der færdes mange mennesker. Se det komplette udvalg herunder, så du kan passe på dig selv og dine medmennesker.

17 varer

Faldende orden
pr. side

Køb hånddesinfektion til afspritning af hænder her

I de seneste år er det desværre ikke uvant, at der breder sig smitsomme influenzasygdomme og epidemier verden over. Vi har efterhånden set flere udbrud, og de fleste nok husker både SARS, fugleinfluenza, svineinfluenza og selvfølgelig coronavirus. Det har derfor aldrig været vigtigere at sørge for god håndhygiejne.

Hos Clean Management tilbyder vi hånddesinfektion i flere varianter og i store størrelser, så du både sparer penge og sikrer, at der er rigeligt sprit til, at mange mennesker dagligt kan benytte sig af det. Vi har bl.a. håndsprit i praktiske 5 liters dunke, så du selv kan fylde op i din dispenser efter behov. Vi forhandler også hånddesinfektion fra Rubbermaid, som giver helt op til 2.500 doseringer pr. refill. Med håndsprit fra Clean Management behøver du derfor ikke længere bekymre dig om at løbe tør for den effektive bakteriedræber.

Se også vores dispensere til hånddesinfektion

Mangler du en dispenser til din hånddesinfektion, er dette selvfølgelig også at finde i vores sortiment. Vi har bl.a. en berøringsfri dispenser, så du får en endnu mere hygiejnisk løsning. Disse kan enten monteres på en væg eller stilles på bordet, alt efter hvad der passer bedst i dine omgivelser. Dispenserne fås derudover i en elegant, hvid farve, så de stilmæssigt passer ind de fleste steder.

I udvalget af dispensere finder du også stativer og standere, som er et oplagt valg, hvis du skal bruge hånddesinfektion i nærheden af buffeter eller ved indgangsområder i storcentre, restauranter eller lignende erhverv. De kan desuden justeres i højde og kan bruges til både manualle og automatiske dispensere.

Clean Management – Vi holder din håndhygiejne i top

Uanset om du har brug for hånddesinfektion og håndsæbe eller øvrige hygiejneprodukter som toiletspande og udendørs affaldsløsninger, kan du finde det hele hos os. Dermed kan du sikre hygiejniske forhold, hvad end det gælder institutioner, storcentre, restauranter eller andre arbejdspladser og erhverv, hvor der stilles høje krav til hygiejnen.

Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores hånddesinfektion eller øvrige udvalg af produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig hellere end gerne med at skræddersy den helt rette løsning til netop dit behov. Giv os et kald på tlf. +45 22 11 36 90 eller send en mail til [email protected] – så hjælper vi dig sikkert i mål.