Dufte og Prozone-Generator

Dufte og Prozone-Generator

Hos Clean Management finder du mange forfriskende dufte, der hovedsageligt passer perfekt på toiletter, men kan også bruges til gangarealer, steder med affald, eller hvor behovet måtte forekomme. Hvad enten det gælder arbejdspladser, restauranter, rastepladser, hoteller eller andre institutioner, ønsker vi for dig, at toiletforholdende føles rene med en frisk og indbydende duft.

Vi forhandler bl.a. et Duet-duftesystem med to friske dufte, vores V-air Solid duft, der passer til mindre lokaler og toiletområder, samt en Prozone-Generator, som renser luften fuldstændig. Med velduftende faciliteter signalerer du, at din virksomhed går op i hygiejne. Tag et kig i vores sortiment af dufte herunder og find det produkt, der passer bedst til dine behov.

15 vare(r)
duft gels til håndtørrer biodrier
Ekskl. moms 295,00 DKK Inkl. moms 368,75 DKK
Prozone generator - erstatnings blaeser
Ekskl. moms 325,00 DKK Inkl. moms 406,25 DKK
duft blacksatino sparq uden brug af batterier
Ekskl. moms 495,00 DKK Inkl. moms 618,75 DKK
Gummimanchettilaflb110mm-20
Ekskl. moms 375,00 DKK Inkl. moms 468,75 DKK
KeramiskpladeerstatningtilProzoneGenerator-20
Ekskl. moms 215,00 DKK Inkl. moms 268,75 DKK
LugtfjernerTCellrefillerRubbermaidflerevarianter-20
Ekskl. moms 504,00 DKK Inkl. moms 630,00 DKK
duft flasker rubbermaid mb3000 duft varianter
Ekskl. moms 455,00 DKK Inkl. moms 568,75 DKK
V-air Solid Vectair duft system
Ekskl. moms 450,00 DKK Inkl. moms 562,50 DKK
ProzoneGeneratorundglugtgener-20
Ekskl. moms 2.195,00 DKK Inkl. moms 2.743,75 DKK
Rubbermaid duet duft system
Ekskl. moms 499,00 DKK Inkl. moms 623,75 DKK
urinal måtte urinal frisker v-screen
Ekskl. moms 249,00 DKK Inkl. moms 311,25 DKK
urinal rens måtter triple action
Ekskl. moms 310,00 DKK Inkl. moms 387,50 DKK
urinal måtter lang model 30 dage
Ekskl. moms 348,00 DKK Inkl. moms 435,00 DKK
ZeroSmellduftblokkeforhndtrrerogdispensere-20
Ekskl. moms 495,00 DKK Inkl. moms 618,75 DKK
ZeroSmelltilVeltiahndtrrer4stkpakke-20
Ekskl. moms 545,00 DKK Inkl. moms 681,25 DKK
15 vare(r)

Bredt sortiment af forskellige typer toiletdufte

Hos Clean Management finder du forskellige produkter, der sikrer dig velduftende faciliteter. Prøv vores Duet-system med to dufte i en dispenser, og undgå at duften udløber hurtigt. Dette system fås til fire dispensermodeller med fire duftkombinationer i høj kvalitet, der giver mere lugtkontrol og duft. Duften har desuden en lang levetid, på op til 180 dage.

Et andet produkt er vores TCell-system, der fungerer uden batterier og egner sig til mindre toiletforhold. Duften fås i Blue Splash, som er en behagelig duft med maksimum intensitet, og den kan købes i pakker af 6 pr. karton. Holdbarheden på denne duft pr. refill er 30-90 dage alt efter behov.

V-air Solid-duftsystemet er også til brug af dispensere uden batterier. Disse dufte er udviklet med henblik på til at kunne afgive en passende mængde duft i mindre lokaler såsom toiletområder, kontorfaciliteter m.m. En V-air Solid-refill er enkel at aktivere i en dispenser og holder i omtrent 60 dage.

Vi forhandler også vores Prozone-Generator, som du har mulighed for at teste i dine egne faciliteter, inden du beslutter dig for at investere i den. Dette produkt renser luften fuldstændigt og fjerner dårlig luft uden brug af parfumer og dufte, men blot med frisk luft.

Se vores udvalg af duftdispensere til din valgte toiletduft

På vores hjemmeside finder du desuden en række af duftdispensere, så du altid kan sørge for en behagelig duft på dine toiletter. Mange af vores modeller indeholder en innovativ teknologi, der gør, at du kan vælge antal af dage, duft-refillen skal holde. Du kan sågar indstille den til at give dig besked, når refillen skal udskiftes med nye dufte. Du har også muligheden for at indstille hvilke tidsrum og hvor mange dage, duftdispenseren skal dosere duften. I vores sortiment finder du duftdispenserne Microburst og TCell i hvid, sort og grå samt System duet-dispenseren i hvid eller grå perlemor. Dispenserne passer alle til vores sortiment af dufte til toilettet.

Har du spørgsmål ang. duftspray til toilettet? Kontakt os allerede i dag

Foruden vores sortiment af dufte og Prozone-Generator forhandler Clean Management et bredt udvalg af øvrige produkter inden for toiletudstyr. Find alt lige fra toiletbørster og toiletsædernes til håndsæbe og shampoo. Hvis du har spørgsmål til dit valg af toiletduft eller vores øvrige produkter, står vi altid til rådighed. Hos Clean Management tilbyder vi professionel og fagkyndig hjælp til vores kunder, så du altid kan få det helt rette produkt til dine behov. Vi hjælper med at vurdere dit behov for toiletdufte, monterer gerne selve dispenseren og kan også vedligeholde systemet for dig – enkelt og billigt.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis der er det mindste. Vi kan kontaktes på tlf. +45 22 11 36 90, via vores mail info@cleanmanagement.dk eller via vores kontaktformular. Handler du hos os, får du hurtig levering og 14 dages returret. Vi ser frem til at høre fra dig!