Dispensere til papir, sæbe og duft

Dispensere til papir, sæbe og duft

Dispensere er uundværlige på ethvert toilet med mange brugere. Hos Clean Management finder du derfor et bredt udvalg af smarte og praktiske dispensere. Dette inkluderer både duftdispensere, sæbedispensere samt dispensere til aftørringspapir.

I sortimentet finder du mange forskellige modeller, herunder berøringsfrie dispensere som giver optimal hygiejne. Modellerne kommer ligeledes i mange forskellige designs, der dog alle har det til fælles, at de skaber et gennemført og eksklusivt toiletmiljø, så du kan efterlade brugerne med et godt indtryk. Se udvalget herunder og find den dispenser, der passer til dine toiletter.

35 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af duft-, sæbe og papirdispensere

Vores sortiment inkluderer et væld af forskellige dispensere med mange forskellige funktioner, så du kan finde noget til lige præcis dine behov. Vi forhandler bl.a. berøringsfrie og elektriske sæbedispensere til både håndsæbe og hånddesinfektion, så du kan bekæmpe bakterier.

Derudover har vi også en række duftdispensere i udvalget, så du altid kan sørge for en behagelig duft på dine toiletter. Flere af modellerne indebærer endda en imponerende og innovativ teknologi, der gør, at du kan vælge antal dage, duft-refilleren skal holde, ligesom du kan indstille den til at meddele, når refilleren skal udskiftes. Du kan også indstille hvilke tidsrum og hvor mange dage i ugen, duftdispenseren skal dosere. Lettere bliver det ikke!

Har du brug for dispensere til aftørringspapir, forhandler vi naturligvis også dette. Dispensere til aftørringspapir sørger både for god hygiejne og komfort, da det er en hurtig og effektiv måde at få tørret hænderne på. Med vores flotte designs i bl.a. en stilren og tidløs, sort farve, vil de samtidig pynte på væggen og udstråle elegance. Vi har dispensere til både toiletpapir, håndklædeark og håndklæderuller. De fleste modeller er desuden forsynet med et lille vindue, så du nemt kan se, når dispenseren trænger til opfyldning.

Find også tilbehør til dispensere hos Clean Management

Når du har fundet den rette dispenser til dine toiletforhold, så husk, at vi naturligvis også forhandler et stort udvalg af tilbehør til dispensere, herunder håndsæbe og håndaftørringspapir.

Ønsker du at minimere brugen af papir, finder du også et stort udvalg af kvalitetsrige håndtørrere i samme elegante og strømlinede designs som vores dispensere. Vores Satino Black-dispensere til papir er dog 100 % CO2-neutrale. Gamle og nedslidte dispensere fra denne serie tages nemlig retur til fabrikken, som så genbruger materialerne til at lave nye dispensere. Dermed er disse modeller et meget bæredygtigt valg, som du med god samvittighed kan investere i.

Vi kommer gerne ud og finder den rette dispenser til dig

Er du i tvivl om, hvilken dispenser du skal vælge, eller hvor mange du har brug for, så kommer vi gerne ud til din virksomhed eller arbejdsplads. Her kan vi i fællesskab finde den rigtige løsning til netop dine behov. Vi kan også tilbyde en aftale omkring levering samt eventuel montering. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har behov for hjælp.

Sidder du blot inde med nogle spørgsmål til vores produkter, kan vi naturligvis også hjælpe dig med at besvare disse. Du er derfor meget velkommen til at ringe til os på tlf. +45 2211 3690 eller skrive til os via vores kontaktformular. Sammen kan vi helt sikkert finde den rette løsning til dig, så du kan sikre en professionel håndtering af dine toiletforhold.