Smartdri Turbo håndtørrer

På lager
Varenummer:
42613117

Pris ved 1 stk.

- GØR et GODT kup - skarp pris - men skynd dig, kun få stk.

Tilbudspris 3.937,50  DKK 3.150,00  DKK Regulær pris 5.868,75  DKK
  • Fri fragt over 1250,-

Download PDF filer her

 

SMARTdri en af de mest fleksible håndtørrer med mulighed for at indstille lufthastigheden i 3 trin og slå varmelegeme til eller fra.

Med muligheden for at vælge såvel varm eller kold luft samt det at kunne indstille hastigheden bestemmer du selv strømforbrug samt hermed tørretid fra 1250W helt ned til 400W og med et støjniveau der samtidig tilpasses afhængig af styrke.
Denne maskine er med en specielbygget kraftig motor med ekstra lang levetid - mulighed for ovenstående tilpasninger samt mulighed for at vælge om luftstrømmen skal være en stråle ( meget kraftig ) eller med dysser der fordeler luftstrømmen over en større flade - ( håndfladen).

Kan leveres i helstøbt aluminium i farverne sort, hvid, børstet stål look samt krom. Kan også bestilles i en støbejerns udgave - dog kun i hvid til særligt udsatte steder.

Særlig interessant for steder med højt frekventerede toiletfaciliteter, det være sig skoler, haller, offentlige toiletter, stadions, infoterier m.fl.
 - til restauranter, caféer og diskoteker/natklubber også et rigtig godt valg da toiletterne ofte er få og derfor bruges meget.

En super maskine - kontakt Clean Management for et godt tilbud

Specifikationer
Levering1-2 dage afhængig af antal og farve
Længde/dybde319 mm.
Produkt Bredde236 mm.
Højde192 mm.
Kilo/kg.5.200000