Pedalspand plast sidebetjent

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer:
Pedalspand plast sidebetjent

Vælg din model blandt 30, 50, 68 eller 90 liter - 3 forskellige farver. Praktisk åbning og stille og rolig lukning af låg. Stor volumen på selv de smalleste steder.

 
Fra 1.451,25  DKK 1.161,00  DKK
  • Fri fragt over 1250,-

Som udgangpunkt er der 2 modeller i denne kæmpe serie:
SIDEBETJENTE - FODPEDALEN SIDDER FOR ENDEN AF SKRALDESPANDEN
FRONTBETJENTE - FODPEDALEN SIDDER PÅ DEN BREDE SIDE AT SKRALDESPANDEN

Her præsenteres den SIDEBETJENTE model. Findes i 4 forskellige størrelser med udgangspunkt i en praktisk 30 liter og så op
til den helt store model på 90 liter
Farverne spænder vidt - fra de mørke farver sort og grå, til de meget synlige gule og røde over i den diskrete beige og selvfølgelig den altid sterile flotte hvide.
En affaldsbeholder præcis tilpasset dit behov - fås også i den elegante rustfri stål udgave.

Den samlede serie der også markedsføres som SlimJim step on containers, her endstep containers er udført i polyethylen og med en robust fodpedal.
Låget sænker sig lydløst og kontrolleret og netop i denne udgave får du en smal skraldespand der snildt kan placeres på selv de mest trange placeringer.

De glatte overflader gør at rengøring bliver en formsag og de mange farver og størrelser gør at netop du som kunde kan vælge præcis den ønskede model.

HACCP godkendte - og dermed perfekte til køkken områder - men tilpasset ethvervt miljø. Serien indeholder så mange varianter at den passer ind til alle kunder - restaurant, hotel, kantiner, kontormiljøet m. fl.

 

 

Specifikationer
Levering8-12 dage
Produkt BreddeVælg variant for mere info
HøjdeVælg variant for mere info
Længde/dybdeVælg variant for mere info