Gule Advarselsskilte, system

Gule Advarselsskilte, system

Sikkerhed på en arbejdsplads er vigtigt, og derfor kan du her hos Cleanmanagement.dk finde et udvalg af advarselsskilte, der kan advare kunder og kollegaer om glatte gulve. På den måde undgås ulykker. Her finder du skiltene i forskellige formater, alt efter hvilke situationer du skal bruge dem i.

Her på siden finder du de velkendte gule trekanter, som også kaldes glat gulv skilte. Disse sættes op, når der er risiko for glat gulv for at slippe for unødvendige ulykker. Eksempelvis kan det ske, at nogen har spildt vand på et klinkegulv. For at sikre at ingen glider og slår sig, kan advarselsskiltene her på siden være en god hjælp.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Den gule trekant

Cleanmanagement.dk tilbyder et udvalg af disse gule trekanter, som er praktiske på en travl arbejdsplads, hvor stedet emmer af liv. Den gode stemning skulle nødig blive ødelagt af en ulykke, bare fordi gulvet er blevet vasket. Her kommer den gule trekant til undsætning og advarer med sin skarpe gule farve, som er svær at overse.

På siden finder du forskellige typer af advarselsskilte, der benyttes, når man skal gøre folk ekstra opmærksomme. Det behøver ikke kun være på grund af glatte gulve, men kan også være af andre årsager, eksempelvis løst gulvtæppe, defekt toilet eller en helt tredje grund. Uanset grunden kan du her på siden finde dén advarselstrekant, du skal bruge.

Trekant, støttefod og afskærmning

En arbejdsplads kan have mange betydninger afhængig af, hvem du spørger på stedet. Virksomheden kan eksempelvis huse kontormedarbejderen, der går frem og tilbage mellem mødelokaler, rengøringsassistenten der vasker gulvet og tømmer skraldespanden samt håndværkeren, der reparerer den knirkende dør. Alle passer hver deres arbejde, hvor der skal være plads til alle og deres gøremål. Derfor er advarselsskiltene en god løsning til at advare hinanden.  

På siden finder du den traditionelle trekant – i både gul og sort, som er foldbar og har symbol og skrift på begge sider. Du kan få den med det klassiske ’wet floor’ symbol med eller uden tekst. Denne trekantsform fås også med andre symboler, som passer til de situationer, du ønsker.

Udvalget byder også på et advarselsskilt med praktisk slå-ud-fødder, som gør skiltet modstandsdygtig for vind og skub. Dette placeres for eksempel, hvis der er blevet spildt noget på gulvet. Det kan med fordel også bruges til at gøre opmærksom på sne og sjap udenfor.  

Her på siden finder du også en praktisk fold-ud-trekant, som kan hænges op på en væg, så den hurtigt og nemt kan tages i brug. Du finder også en mobilsikkerhedsafspærring i den velkendte gule farve i 4 meter, som er praktisk, hvis et større område skal blokeres.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment

Hos Cleanmanagement.dk tilbyder vi et stort udvalg af innovative produkter til din hverdag, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste løsning. Denne side har budt på et udvalg med fokus på sikkerhed, men vi tilbyder også andre smarte løsninger til erhvervslivet. Se for eksempel vores udvalg af arbejdsborde med hjul, serveringsvogne og andre hjælperedskaber.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller brug for anden rådgivning, skal du bare tage fat i os. Du kan kontakte os på telefon +45 22 11 36 90, via vores mail [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular.