Afspærring i rustfri stål

Afspærring i rustfri stål

Hos Clean Management finder du forskellige afspærringsprodukter som afspærringssøjler med tilknyttede fødder, reb og kassetter samt vægholder til kassetter. Vores produkter er oplagte ved steder og situationer, hvor der skal holdes styr på større folkemængder og laves køkontrol. Det kunne bl.a. være ved banker, diskoteker, biografer, koncerter, lufthavne og lignende områder.

I rigtig mange situationer er det en nødvendighed at holde styr på personers gøren og laden for at sikre, at alle får en god oplevelse. Med vores afspærringsprodukter kan du være med til at få den gode oplevelse til at ske. Især i disse tider, hvor COVID-19 stadig er en del af den daglige gang, er vores afspærringssystem en ideel løsning til at holde forsvarlig afstand. Se vores nedenstående sortiment, så du kan få skabt den nødvendige ro og orden på din arbejdsplads og blandt gæster på et splitsekund.  

13 varer

Faldende orden
pr. side

Køb alt til afspærring her som søjler, bånd, kassetter mv.

Hos Clean Management kan du selv sammensætte og tilpasse dit indendørs afspærringssystem, så det bliver ideelt for dig og dine behov – og hvor alt sammen selvfølgelig kommer til fordelagtige priser. Dog er der flere overvejelser, du skal have gjort dig, inden du investerer i alverdens afspærringsprodukter. Først skal du overveje, hvorvidt du ønsker, om din afspærring til at være fastmonteret i væg eller gulv, eller om den skal kunne flyttes rundt på via afspærringssøjler. Derefter skal du vælge den ønskede kassette, farve på bånd eller beslag samt hvilket reb du ønsker, der skal følge med. Hvis din afspærring skal ende ved en væg, skal du huske at tilføje et vægbeslag, ellers er dette ikke en mulighed.

Fordelene ved at vælge et vægmonteret afspærringssystem er, at det ikke fylder nær så meget, som hvis du vælger søjler. Søjlesystemet kan dog være bedst til dig, der har brug for, at afspærringen skal flyttes rundt efter behov. Vi har en standardservice, hvor du kan købe kassetter med 2 meter bånd i farverne rød, sort og gul/sort stribet. Hvis du foretrækker afspærringsreb, findes de i farverne sort og rød, hvor de har en længde på 1,5 meter. Som en ekstra service kan vi skræddersy dine nykøbte produkter til din virksomhed ved at påtrykke logoer, slogans og andre budskaber. Står du og mangler andet indendørs inventar end lige vores afspærringsprodukter? Så skal du være mere end velkommen til at tjekke vores øvrige produktkategorier ud, hvor du med garanti kan finde det rigtige supplement til dit afspærringssystem.  

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Foruden vores sortiment af afspærringsprodukter forhandler vi hos Clean Management et bredt udvalg af øvrige produktkategorier lige fra toiletudstyr og skraldespande til diverse udendørs affaldsløsninger. Hvis du har spørgsmål til vores øvrige udvalg, står vi hjertens gerne til rådighed.

Hos Clean Management sætter vi en stor ære i at tilbyde professionel, fagkyndig hjælp til vores kunder, så du altid kan få det helt rette produkt til dit behov. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål eller har brug for hjælp. Vi kan kontaktes på tlf. +45 22 11 36 90, via vores mail [email protected] eller via kontaktformularen her på webshoppen.