Affaldsspande, sortering - plast

Affaldsspande, sortering - plast

I serien af plast affaldsspande har vi primært fokus på Slim Jim® og Brute® Containers
- NYHED, Batteribeholder - ca. 1500 til 2000 ton ryger stadig i skraldespandene rundt omkring

Slim Jim serien er en meget populær serie med utallige muligheder og kombinationer indenfor især affaldssortering. Serien er i 2 forskellige størrelser med forskellige låg og pictogrammer til markering af affaldstyper og med vogne til at transportere affaldsspandene med indhold rundt i virksomheden.

I vores webshop har vi et udvalg af disse på lager, men kan skaffe alle hjem indenfor en ca.10-15 hverdage.

Få inspiration til hvordan din virksomhed kan sammensætte en løsning. SlimJim er velegnet på virksomheden, skolen, plejehjemmet - i baren, på hotellet - på skibet - hvor effektiv sortering og nem håndtering er et krav.

Brute er som SlimJim en af Rubbermaid absolutte bestseller. En container serie(rund) der består af 5 forskellige størrelser - i et spænd fra en diameter på 39,7 cm til 67 cm og et liter indhold fra 37,9 ltr til 208,2 ltr..

Praktiske låg i mange varianter - vogne ( også kaldet Trolley) til transport og ikke mindst farver der er med til at gøre sortering og handling af affald til en leg.

Bruten er også som SlimJim udstyret med luftkanaler - hvilket gør at plastikposen er lige til at trække op. Den er udstyret med praktiske håndtag og samlet set kan den stort set bruges i enhver affaldshåndtering også set i med ergonomiske øjne.

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

  • +45 2211 3690
  • ms(A)cleanmanagement.dk
KONTAKT OS