Advarselsskilte – søjle m. reb

Advarselsskilte – søjle m. reb

Øg sikkerheden og vis hensyn til både personale og gæster med effektive advarselsskilte. Herunder finder du afspærring i form af søjler med reb samt advarselstrekanter, der vil fange folks opmærksomhed. Disse kan bruges til en lang række forskellige afspærringsopgaver, f.eks. til afspærring af igangværende rengøring, glatte gulve, afspærring af toiletter under rengøring eller en simpel afspærring til områder, hvor der er igangværende håndværkerarbejde.

De flotte søjler med reb gør afspærringen flottere at se på, og det gør det nemt for kunder og medarbejdere at færdes, hvor der er sikkert og tilladt – præcis som i en lufthavn. Hold sikkerheden i top med vores store udvalg nedenfor.

12 vare(r)
Advarselstrekantutekststttefod-20
Ekskl. moms 293,00 DKK Inkl. moms 366,25 DKK
Afsprringssjlerustfristl-20
Ekskl. moms 190,00 DKK Inkl. moms 237,50 DKK
fod til afspaerring med hjul
Ekskl. moms 335,00 DKK Inkl. moms 418,75 DKK
Fodtilafsprringssjlerustfristl35x13cm-20
Ekskl. moms 455,00 DKK Inkl. moms 568,75 DKK
Gul advarselstrekant vådt gulv
Ekskl. moms 185,00 DKK Inkl. moms 231,25 DKK
gulv skilt advarselsskilt vådt gulv
Ekskl. moms 261,00 DKK Inkl. moms 326,25 DKK
Holdertilsnoetrebtsjlerustfristl-20
Ekskl. moms 96,00 DKK Inkl. moms 120,00 DKK
Holdertilsnoetrebtvgrustfristl-20
Ekskl. moms 75,00 DKK Inkl. moms 93,75 DKK
PopUpkeglemedhylstertilvg-20
Ekskl. moms 585,00 DKK Inkl. moms 731,25 DKK
Rdtsnoetreb3xL150cmmforkrometkarabinhage-20
Ekskl. moms 204,00 DKK Inkl. moms 255,00 DKK
Sikkerhedskeglembnd-20
Ekskl. moms 1.834,00 DKK Inkl. moms 2.292,50 DKK
Sortsnoetreb3xL150cmmforkrometkarabinhage-20
Ekskl. moms 204,00 DKK Inkl. moms 255,00 DKK
12 vare(r)

Nem og effektiv crowd control

Er din arbejdsplads et travlt område, eller ønsker du nem og effektiv crowd control på offentlige områder, hoteller, storcentre m.fl.? Så er søjler med reb den helt rigtige løsning. Søjler med reb er en elegant løsning på crowd control, og det er et system, folk genkender og respekterer. Disse kan nemt bruges til at afspærre midlertidigt lukkede områder såsom et toilet i udu, en speciel opstilling og/eller udstilling m.m.

På siden finder du også tilhørende advarselsskilte i form af advarselsskilte, der varsler om glat gulv. Disse er det perfekte supplement til afspærringen af igangværende rengøringsområder, både store og små.

Rengøringsudstyr til enhver opgave

Hos Clean Management finder du en verden af professionelt rengøringsudstyr til diverse industrier. Du finder bl.a. et stort udvalg af toiletudstyr til offentlige såvel som private, skraldespande samt udendørs affaldsløsninger, hotelinventar og meget mere! Vores sortiment har afsæt i vores kunders behov, og vi har stort fokus på de nyeste og mest innovative produkter på markedet – selvfølgelig til konkurrencedygtige markedspriser.

Til hotelrengøring finder du et udvalg af rulleborde og serveringsvogne, der gør oprydningen nem og effektiv på ethvert område. Du finder også et stort udvalg af solide rengøringsvogne, der kan tilpasses efter jeres ønsker og behov. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores store sortiment, hvor vi er sikre på, at I nok skal finde, hvad I har brug for.

Produktvejledning, hjælp og forespørgsler

Skulle du være i tvivl om et eller flere produkter, ønsker du hjælp til at vælge det helt rigtige, eller har du en forespørgsel om hjemskaffelse af et bestemt produkt? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Hos Clean Management er vi altid klar til at give en hjælpende hånd, hvad enten du er en ny eller tilbagevendende kunde. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring, og du kan nemt og hurtigt finde vores kontaktinformationer samt vores kontaktformular ved at klikke her.

Handler du hos os, er du altid sikker på at få den bedste handel. Med over 30 års ekspertise kan du være sikker på at modtage professionelle kvalitetsprodukter, og vi tilbyder oven i købet fri fragt, når du handler for over 1.250,- DKK. Vi glæder os til at høre fra dig!