Håndtørrer

Håndtørrer til køb og udlejning

Kigger du på de store udgifter til papir eller håndklæder, så kom straks i gang med at spare penge på en håndtørrer.

Danmarks måske bedste og bredeste udvalg af håndtørrer

Som dansk distributør af førende internationale mærker har vi valgt at fokusere på effektivitet, hygiejne, lavt strømforbug, støjniveau, holdbarhed og design til den rigtige pris. Vi er ikke blot specialister indenfor håndtørrer, men med garanti også i stand til at rådgive jer til at finde den helt rigtige håndtørrer løsning, som passer til netop jeres behov. Vores håndtørrer leveres i langt de fleste tilfælde med både duft- og hepa filter.

Har du også store udgifter til papir/håndklæder?

Vi har en besparelsesberegning der hurtigt viser hvad du kan hente pr. måned eller pr. år. Dette kommer vores konsulent gerne ud og hjælper med så I kan se, hvad I rent faktisk sparer ved at vælge en håndtørrer fra Clean Management.

Kontakt os for høre mere om vores håndtørrer eller aftal tid til et konsulentbesøg, hvor I også kan se eller prøve en af vores mange nye og innovative håndtørrer.

Ps. Vi har også en børneudgave specialdesignet til børn. Denne håndtørrer er designet med “Puff - Den magiske drage” og er ligesom vores andre håndtørrer produceret med fokus på effektivitet, hygiejne og støjreduktion.

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

  • +45 2211 3690
  • ms(A)cleanmanagement.dk
KONTAKT OS