KinderStep

Vi kender vel alle til problemet når børn skal med på toilettet. De har svært ved at nå sæben og selv håndvasken. Et canadisk udviklet produkt er nu på vej og vi glæder os til at kunne introducere dette i nærmeste fremtid.


Som billedet viser er det i al sin enkelhed en ”skammel” der fast monteres og nemt slås ned så barnet dermed kan komme op i højden og på den måde kan nå såvel sæben som det at kunne få vasket hænderne på bedste vis.

 kinderstep

Den umiddelbare løsning i dag er jo at montere en håndvask i børnehøjde - det er selvfølgelig helt ideelt i forbindelse med nybygning og renovering men også en dyr og plads krævende løsning.
Taler vi eksisterende toiletter, ja så er KinderStep helt klar en nem, hurtig og absolut funktionel løsning - og ser vi på omkostningerne, ja det taler vel nærmest for sig selv.

Vi håber at kunne introducere dette meget spændende produkt sent efteråret 2019 eller i foråret 2020

Kontakt os gerne for yderlige info

 

Det hele startede da….

I midten af ​​1980'erne har tre amerikanske iværksættere kommercialiseret puslebordet og derved løst en af flere udfordringer som familier står over for, både hjemme og i offentlige toiletter og baderum. Deres opfindelse forbedrede i høj grad oplevelsen hos forældre, der indtil da skiftede deres babyer på håndvasken, på deres skød eller selv på gulvet.

Tredive år senere ser man en anden udfordring de unge familier står overfor som fortsat er uløst.

I hjemmet har børnene gerne en skammel for at få adgang til håndvasken for at udføre de mest grundlæggende sanitære handlinger inkluderet blandt andet håndvask og tandbørstning. Men i offentlige toiletter og baderum, hvor mikrober er mere udbredt, og børn skal kunne vaske deres hænder mere grundigt end hjemme, kan de bare ikke gøre det. Forældrene har ikke andet valg end at løfte barnet til vasken, der medfører en ergonomisk ukorrekt position for forældrene som at have barnet på et løftet knæ, eller at klemme barnet mod vasken. Uanset hvilken metode der anvendes, resulterer det gerne i en middelmådig håndvask, utilfredse børn med våde trøjer og vand på bordplader og gulve, som kræver konstant opmærksomhed fra rengøringspersonalet.

Clean Management sælger i forvejen pusleborde og intet var da mere naturligt end at sige klart ja tak, til at forestå salget af KinderStep.

puslebord-interiør-toiletfaciliteter

Problemet har været udfordrende for familier, opfindere og iværksættere siden 1940'erne.

I slutningen af 1940’erne satte et internationalt team af designere, arkitekter, ergonomer, ingeniører, teknikere, leverandører, distributører og ejendomschefer sig sammen for at finde frem til en løsning, der omfattede alle de funktioner, som både købere (ejendomschefer, restauratører etc.) og brugere krævede (forældre, børn).
Der har været og er da også nogle brugbare løsninger i bl.a. USA men vi ser gerne at det løftes til nye højder.

 • Først nu kan vi her i Europa forvente et professionelt produkt der opfylder dette behov.
 • Vi glæder os til at kunne introducere dette produkt.

Hvor kan det bruges: Oplagt er selvfølgelig toiletter, som beskrevet ved håndvasken. Men mulighederne er mange - undetegnede havde fornylig fornøjelsen af at besøge en meget stor skole og her var der potentielt behov for netop en Kinderstep - ved en kølemontre i kantinen stod en lille flytbar skammel der flittigt blev brugt af børn for at kunne nå de ønskede fødevarer. Ulempen ved at bruge denne løsning var at børnene i vid udstrækning skulle flytte på/have fat i skamlen for en optimal placering.

Børnehaver, skoler, restauranter, hoteller, indkøbscentre, færger ja, vi kunne bliver ved.

kinderstep-stepup

 • Moderne design
 • Skridsikkert
 • Ingen skarpe kanter, spidser eller små fordybninger, hvor små fingre kan skades, eller urenheder kan samles
 • Installeret på mindre 30 minutter
 • Fast forankret
 • Automatisk lukning til udgangsposition
 • Diskret i rummet
 • Vejrbestandig til såvel udendørs som indendørs anvendelse
 • Udført i materialer som ikke skades af vind og vejr, såvel som korrosion og rengøringsmidler
 • Hærværks sikker, nominel kapacitet er 450 kg
 • 10 års garanti