DROP – dansk arkitekt tegnet hygiejnespand

 

Er du i markedet for køb af hygiejnespand – er drop et ganske godt bud.

Drop leveres i en praktisk emballage der samtidig fungerer som skabelon for opsætning på væggen. 

Drop, tidløst design – praktisk i daglig brug og nem vedligeholdelse.

emballage-packaging-drop 

Drop består af et rustfrit stål stativ/beslag der monteres på væggen med 4 skruer. Som skabelonen viser placeres den ca. 4,5 cm over gulvhøjde – dog lidt højere såfremt der forefindes bord/flisekant.

Efterfølgende montering af selve stativet placeres det kraftige skjold, og du kan nu betjene enheden ved fysisk at træde på selve pedalstykket.

Bagved skjoldet, på beslaget påsættes en til formålet produceret plasticpose der herefter udskiftes alt efter behov.

Samlet opnås den helt igennem mest hygiejniske betjening, ingen berøring og med åbning på ca. 8-10 cm kan diverse affald nemt bortskaffes.

 

 

 

 stativ-holder-dropdrop-hvid-vaeg-pedal

 

 

 

Plastikposerne købes i karton af 500 stk – og passer i størrelse med klemmen, der må siges at være det tætteste alternativ til drop. De har kanaler der sikrer at de sidder perfekt og på drop spanden hæftes de samtidig på den lille split der sidder på bagsiden af skjoldet.

 

 

 klemmen-hvid-posedrop-hvid-toiletboerste

 

 

I dagligdagen er drop den perfekte løsning til affald på toilettet, det være sig bind, tamponer etc. samt vat rundeller, vatpinde – pap hylse fra toiletrullerne samt andet mindre affald.

 

Vedligeholdelse af drop – tør selve skjoldet med en fugtig mikrofiberklud.

Drop hænger med en frihøjde på de ca. 4,5 cm så du nemt kan vaske dit gulv uden at skulle flytte noget – har du samtidig investeret en væg monteret løsning til toiletbørsten – ja, så bør der ikke være generende genstande på gulvet og din gulvrengøring er derfor i det daglige meget nemmere!

 

Toiletbørsten – som skræddersyet sammen med drop – link:

https://www.cleanmanagement.dk/satinosmart-toiletboerste-metal-hvid

 

Drop er produceret ud fra de behov vi kender på det danske marked, når vi taler håndtering af hygiejne affald og i al sin enkelhed er den bare genial – og om det gælder det private toilet, gæstetoilettet på hotellet, offentlige toiletter, på restauranten eller i virksomheden – passer ind alle steder.

 

Køb din drop allerede i dag – bestil den her på hjemmesiden.