Udendørs askebægre

Udendørs askebægre

Ser du af og til, at der lægger cigaretskodder smidt ved hovedindgangen til din arbejdsplads eller i rygeområderne? I så fald kan et udendørs askebæger afhjælpe dette. Her vil cigaretterne kunne blive skoddet og smidt i askebægeret med det samme, hvorved de ikke sviner på upassende steder. Hos Clean Management finder du et stort udvalg af udendørs askebægre, der kan placeres udenfor virksomheder, skoler, institutioner, butikker etc., så kampen mod skodderne kan blive bekæmpet, og det rene miljø kan blive bevaret!

For at hjælpe dig i beslutningen om, hvilket askebæger du skal købe, giver vi dig herunder et overblik over de modeller, vi har i vores sortiment:

  • Væghængte modeller
  • Fritstående modeller, der kan fastmonteres i et underlag
  • Kombinationsmodeller - askebægre og skraldespande i én
  • Bordmodeller
Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

Skod cigaretterne i udendørs askebægere fra Clean Management

Vores sortiment byder på udendørs askebægre i alle afskygninger. På webshoppen finder du både en god variation af forskellige modeller og farver, så du kan finde lige netop dét askebæger, der måtte passe bedst til de omgivelser, det skal stå i. Foruden at tilbyde en række kvalitetsrige og flotte produkter, kan vores askebægre også tåle vind og vejr. Derved behøver du ikke bekymre dig om at skulle flytte rundt på det, så snart temperaturen ændrer sig.

Suppler det ny opstillede askebæger med en af vores udendørs skraldespande. Med denne kombination vil du ikke kun give folk mulighed for at kunne skodde sine cigaretter. Hvis de har overflødigt skrald, vil de ligeledes kunne smide dette ud i skraldespanden med det samme. 

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag!

Måtte du sidde inde med spørgsmål til vores sortiment, kan vi kontaktes på +45 22 11 36 90 eller via vores kontaktformular på webshoppen. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe, uanset om dit spørgsmål drejer sig om askebægre, levering eller noget tredje.

  • +45 2211 3690
  • ms@cleanmanagement.dk
KONTAKT OS